.

Виж резултатите на анкетата: е .. ?

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • (2)

21 36,84%
  • (1)

36 63,16%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ... "давайки на сърцето си това което иска, но обричайки го на страдание"

това ли е сърцето, което иска ??

Първия ..

Първия.
    Аз трябва да се чувствам обичана и да съм щастлива,не да страдам заради някой,който не ме заслужава.

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Втория...
    +1
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аз искам да попитам нещо, надявам се автора на темата да не ми се разсърди..

(2) Другият е .. човекът който не ви излиза от главата.. заспивате и се сабуждате с мисълта за него.
    След като това е ФАКТ, как бихте избрали 1-вият?Ще е все едно да го мамите.Ще сте с 1-вия, а ще си мислите за 2-рия?Доста е некоректно.

Иначе ест, че всеки би избрал 1-вия, но какво правите след като постоянно мислите за 2-рия..
    Ами аз съм с първия вече от известно време, ама искам другото момче .. и осъзнавам,че първия е по-добрия вариант и найстина се опитвам, ама не се получава нещо ..
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Where streets have no name
    Аз лично бих избрала 2
    Човек на чувствата съм и за мен е мъчение да бъда с някого, когото не понасям. Обичам да се глезя и ако ще да се лишавам от нещо си, пак ще получа каквото искам, на каквато и да е цена. Ако ще избирам първия, по-добре да остана сама. Едно нещо или става, или не.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Бих избрала втория и веднага ще кажа защо.Аз съм много емоционален човек,обичам да рискувам и винаги ще го правя .При мен,за да се задържи дълго време една връзка трябва да има тръпка,нещо да ме изгаря направо . Трябва непрестанно да е в мислите ми тоя човек,да ме кара да се чувствам жива по един или друг начин.С момчетата гадняри точно това се получава в повечето случеи,защото хем е твой хем не е .. някак си така стоят нещата. Апък и в момента съм с момче от втория тип и колкото и да съм изстрадала с него за 1 година мисля,че съм се научила как да се справям с него и в момента мога да ви кажа,че по-щастлива не съм била през живота си . Всички хора се променят.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    RockNRoll Hall Of Fame
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    третия.
    взе ми думите
    "I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    2-я, обичам предизвикателствата,щом не може да си изразява чувствата, но ги има, вероятно има нещо вътре в него, което го спира да не дава воля на това, което мисли и чувства, и някой трябва да му помогне

Голям фен
    еми сигурно втория залагам на сърцето си
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от dezito1
    и в 2та случая страдаш,но все пак 2рия..
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Кого бихте избрали?

Цитирай Първоначално написано от 258
    (1) За единия знаете, че е много добър, че никога няма да ви нарани, че ви обича .. погледнат отстрани той е префектният партньор.Има всичко, което търсите .. хубав е, има перфектна фигура и т.н.,и че с него ще ви е добре и ще се разбирате.. НО нещо ви липсва ..
    И как става тоя номер?
    (2) Другият е .. човекът който не ви излиза от главата.. заспивате и се сабуждате с мисълта за него. Погледнат реално не е нещо особено.Нито е кой знае колко хубав, нито нищо. И знаете, че по характер е .. гадняр (не знае как да изразява чувствата си, не си мери приказките ..) и знаете, че с такъв човек няма да ви е никак лесно, че няма да се разбирате, че ще страдате ..
    Такива филми няма. Мазохистични наклонности все още нямам развити. Дай ми логична причина да го искам, след като виждам че е идиот?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Париж

Re: Кого бихте избрали?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    (1) За единия знаете, че е много добър, че никога няма да ви нарани, че ви обича .. погледнат отстрани той е префектният партньор.Има всичко, което търсите .. хубав е, има перфектна фигура и т.н.,и че с него ще ви е добре и ще се разбирате.. НО нещо ви липсва ..
    И как става тоя номер? " погледнат отстрани "
    (2) Другият е .. човекът който не ви излиза от главата.. заспивате и се сабуждате с мисълта за него. Погледнат реално не е нещо особено.Нито е кой знае колко хубав, нито нищо. И знаете, че по характер е .. гадняр (не знае как да изразява чувствата си, не си мери приказките ..) и знаете, че с такъв човек няма да ви е никак лесно, че няма да се разбирате, че ще страдате ..
    Такива филми няма. Мазохистични наклонности все още нямам развити. Дай ми логична причина да го искам, след като виждам че е идиот?
    Няма логична причина .. няма.Но това, че го искам е фатк, дори да не ми харесва ..

Град
    В мислите на хората
    Е как исакш някого, който не ти харесва? И защо единия може да го гледмае отстрани а другия не може?

Та, в случая бих избрал първия. Защото щом изглежда перфектен няма да ми липсва нищо. Ако не е перфектен - и нещо ми липсва - следващия. Но в никакъв случай няма да си избера мъчение.

Dr. Gregory House

Град
    Париж
    ФАКТА .. факта не ми харесва

Град
    В мислите на хората
    Окей, значи отново първия. Пак по гореспоменатите причини

Dr. Gregory House

оф и аз съм в подобно положение с такъф като втория ..не сме гаджета но има зарибявки ..само дет този втория си е мн хубав..да държи се от време на време като гадняр понякога не ...да-не си мери приказките в някои случаи.. ..колко пъти след всяка караница си казвах : край не ме интересува вече ..не искам да го виждам ...и накрая някак си той със своя чар и хумор винаги успява да ме отсърди.. ... и след време пак се почва старата история на нов глас.. абе шантава работа...вече почвам да си търся нещо сериозно ..стига толкова свободен живот

иначе по темата : бих избрала първия по простата причина че искам нещо сериозно и да знам че няма да страдам

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    честно да си кажа нямам представа кой ще избера.. ако наистина трябва да избирам..
    колкото и да ме обича някой, ако аз нямам чувста към него, просто няма как да се получи нещо..
    а ако имам към някой, то тогава ще съм готова на всичко за него..
    тъй, че нямам представа
    На абсолютно същото мнение съм! Първият може да ми дава всичко, но ако не съм щастлива с него какъв е смисъла ?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    40 Miles from the Sun
    Гласувах за първия. За къв ми е вторият, при положение, че шанса да ме нарани и цял живот да съжалявам за избора си е сигурен??

P.S. Пък и Patrick Dempsey ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Първият е моят човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си