- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого бихте избрали?
+1Първоначално написано от mOBSCENE
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ами аз съм с първия вече от известно време, ама искам другото момче .. и осъзнавам,че първия е по-добрия вариант и найстина се опитвам, ама не се получава нещо ..Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Аз лично бих избрала 2
Човек на чувствата съм и за мен е мъчение да бъда с някого, когото не понасям. Обичам да се глезя и ако ще да се лишавам от нещо си, пак ще получа каквото искам, на каквато и да е цена. Ако ще избирам първия, по-добре да остана сама. Едно нещо или става, или не.![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Бих избрала втория и веднага ще кажа защо.Аз съм много емоционален човек,обичам да рискувам и винаги ще го правя .При мен,за да се задържи дълго време една връзка трябва да има тръпка,нещо да ме изгаря направо . Трябва непрестанно да е в мислите ми тоя човек,да ме кара да се чувствам жива по един или друг начин.С момчетата гадняри точно това се получава в повечето случеи,защото хем е твой хем не е .. някак си така стоят нещата.Апък и в момента съм с момче от втория тип и колкото и да съм изстрадала с него за 1 година мисля,че съм се научила как да се справям с него и в момента мога да ви кажа,че по-щастлива не съм била през живота си . Всички хора се променят.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
взе ми думитеПървоначално написано от Jingles
![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
2-я, обичам предизвикателствата,щом не може да си изразява чувствата, но ги има, вероятно има нещо вътре в него, което го спира да не дава воля на това, което мисли и чувства, и някой трябва да му помогне![]()
еми сигурно втория залагам на сърцето си![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Първоначално написано от dezito1
![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
И как става тоя номер?Първоначално написано от 258
Такива филми няма. Мазохистични наклонности все още нямам развити. Дай ми логична причина да го искам, след като виждам че е идиот?Първоначално написано от 258
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма логична причина .. няма.Но това, че го искам е фатк, дори да не ми харесва ..Първоначално написано от valdesbg
Е как исакш някого, който не ти харесва? И защо единия може да го гледмае отстрани а другия не може?
Та, в случая бих избрал първия. Защото щом изглежда перфектен няма да ми липсва нищо. Ако не е перфектен - и нещо ми липсва - следващия. Но в никакъв случай няма да си избера мъчение.
Dr. Gregory House
ФАКТА .. факта не ми харесва![]()
Окей, значи отново първия. Пак по гореспоменатите причини![]()
Dr. Gregory House
оф и аз съм в подобно положение с такъф като втория..не сме гаджета но има зарибявки
..само дет този втория си е мн хубав..да държи се от време на време като гадняр понякога не ...да-не си мери приказките в някои случаи..
..колко пъти след всяка караница си казвах : край не ме интересува вече ..не искам да го виждам
...и накрая някак си той със своя чар и хумор винаги успява да ме отсърди..
![]()
![]()
... и след време пак се почва старата история на нов глас..
абе шантава работа...вече почвам да си търся нещо сериозно
..стига толкова свободен живот
![]()
![]()
![]()
иначе по темата : бих избрала първия по простата причина че искам нещо сериозно и да знам че няма да страдам![]()
![]()
На абсолютно същото мнение съм! Първият може да ми дава всичко, но ако не съм щастлива с него какъв е смисъла ?Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Гласувах за първия. За къв ми е вторият, при положение, че шанса да ме нарани и цял живот да съжалявам за избора си е сигурен??
P.S. Пък и Patrick Dempsey ...![]()
Първият е моят човек.![]()