- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого бихте избрали?
Ами .. днес гледах 'Анатомията на Грей' и се замислих .. в епизда Мередит трябваше да избере между Дерек (д-р Мечта) и Фин,което донякъде описва и моята ситуация в момента![]()
Тааа въпросът ми към вас е ако можете да избирате между двама човека..
(1) За единия знаете, че е много добър, че никога няма да ви нарани, че ви обича .. погледнат отстрани той е префектният партньор.Има всичко, което търсите .. хубав е, има перфектна фигура и т.н.,и че с него ще ви е добре и ще се разбирате.. НО нещо ви липсва ..
(2) Другият е .. човекът който не ви излиза от главата.. заспивате и се сабуждате с мисълта за него. Погледнат реално не е нещо особено.Нито е кой знае колко хубав, нито нищо. И знаете, че по характер е .. гадняр (не знае как да изразява чувствата си, не си мери приказките ..) и знаете, че с такъв човек няма да ви е никак лесно, че няма да се разбирате, че ще страдате ..
таа .. кого ще изберете? Бихте ли избрали втория човек давайки на сърцето си това което иска, но обричайки го на страдание или ще изберете първия и ще си живеете спокойно?
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
... "давайки на сърцето си това което иска, но обричайки го на страдание"
това ли е сърцето, което иска ??![]()
![]()
Първия ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
моето .. даПървоначално написано от Hilary_
![]()
значи не аз нито, който и да е друг може да ти каже ... сама реши!!!!Първоначално написано от 258
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз не питам за себе си .. наясно съм какво искамПървоначално написано от Hilary_
Просто ми е интересно вашето мнение :P
Еми аз си паднах по момче,което е пълна противоположност на това,което искам..ама го обичам2рия...
![]()
Втория...
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ехх.. Преди година две бих казала втория без да се замисля.. Но след като попаднах на втория знам, че никога никога никога повече няма да повторя тази грешка.. ПЪРВИЯ с две ръце гласувам ..
и в 2та случая страдаш,но все пак 2рия..
Бих избрала човека, който ще ме направи щастлива и с който връзката има бъдеще. При първия това 100% може да е така.
При втория - това никак не е сигурно.
При всички вероятности аз бих избрала първия.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Като се има впредвид, че в момента си имам работа с човек от 2рия типНе знам .. аз не бих търпяла някой да се държи като пълен олигофрен.. И защо сърцето ми да иска да страда?! Не не .. първия определено!
Едит: И от кога, по дяволите, всички започнаха да харесват момчета, които се отнасят гадно към момичетата. Накъде отива света не знам ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Много съм съгласна с тебПървоначално написано от Priceless
С втория не бих издържала и 2 дена
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
и аз съм в същото положениеПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
ем който избере втория просто има нещо сбъркано в него...за жалост много момичета точно това правят![]()
а аз все съм в позицията на първия![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Имам опит с такъв като втория.Аз лично вече като видя такъв и бягам.Гласувам за първия.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
честно да си кажа нямам представа кой ще избера.. ако наистина трябва да избирам..
колкото и да ме обича някой, ако аз нямам чувста към него, просто няма как да се получи нещо..
а ако имам към някой, то тогава ще съм готова на всичко за него..
тъй, че нямам представа![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Меридит обича Дерек!В любовта трябва да слушаш сърцето си..Ако бях на нейно място щях да избере Дерек.И не е вярно,че не е хубав!Ако се обичат всичко ще се оправи,ама като само се появява Адисън....Слава Богу обаче че в реалния живот обичам добро,грижовно,старателно, акрилящо момче.
1сърцето ми се нуждае от любов,а не от болка
Зависи в какъв етап от живота си ги срещам. Ако искам сериозна връзка и имам планове за бъдеще, определено бих избрала първия. Ако се появят сега и двамата бих препочела втория...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Най - добрата ми приятелка имаше връзка с момче от 2-рия тип, аз с такова от 1-я. И двата варианта са еднакво несигурни, всичко зависи от това как се развият нещата във връзката, но определено моята връзка беше по - добра, ужасно е някой изобщо да не се замисля какво говори и как жестоко наранява. Дори и сега пак съм за 1-я.![]()
Аз искам да попитам нещо, надявам се автора на темата да не ми се разсърди..
След като това е ФАКТ, как бихте избрали 1-вият?Ще е все едно да го мамите.Ще сте с 1-вия, а ще си мислите за 2-рия?Доста е некоректно.(2) Другият е .. човекът който не ви излиза от главата.. заспивате и се сабуждате с мисълта за него.
Иначе ест, че всеки би избрал 1-вия, но какво правите след като постоянно мислите за 2-рия..
хах и аз бях в подопно положение .. избрах (1) и сега не съжалявам и само да спомена че нищо не ми липсва , а не както беше описано /че нещо липсва.. / забравих за (2) и в последствие разбрах колко мн щях да сбъркам ако бях избрала (2) .. вярно понякога може да ти се прииска да избереш по необичайното, несигурното и да екпериментирашама .. най си е ок сигурното
1сърцето ми се нуждае от любов,а не от болка
на същото мнение съм .. да страдам .. едва ли сърцето ми ще пре4ини товаПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..