.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Фактор

Град
    София

Фактор

В една тема видях този линк:

http://www.nivea.bg/advice/show/sun_care_spf_check

Иии реших да пусна тема.
    Казвайте какъв фактор ви трябва.
    На мен ми каза 15-25, но аз попринцип не изгарям никога и никъде, освен на носа, затова не си слагам никакъв

И на мен ми излиза 15-25, но лично за себе си знам, че ми трябва най-малко 30 фактор, какъвто и използвам. На тези неща не трябва да се вярва много, всеки би трябвало да знае как реагира кожата му на излагане на слънце.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    И на мен ми излиза 15-25.......
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

И на мен ми е 15-25 и мисля,че си ми е точно.Никога не съм изгаряла и не съм се белила.

15-25, аз иползвам 20.

15-25
    Аз съм си мургавичка и почти никога не изгарям,само малко на гърба,но ми минава за ден-два.Само носът ми се бели.Хъх.

Супер фен Аватара на girl91
    И на мен ми излиза 30-50, но моя тип кожа не беше нито един от посочените в сайта... аз съм със светла кожа и тъмна коса, но кожата ми не е деликатна и не се появяват често алергии към парфюми и т.н.. Така че според мен такива тестове не могадат да определят с какъв фактор трябва да се мажа.

хаха и на мен ми излиза среден фактор от 15-25 ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    По принцип 15- 25, но си използвам 30- 50 в зависимост от мястото, което мажа- тяло, лице, устни и т.н. И това, че нямате нужда от защитен фактор, понеже не изгряте (както някой по- горе каза) е върховна глупост. Тея слънцезащитни фактори ви предпазват кожата не само от изгаряне и зачервяване, но и от стареене, бръчки (сега не личат, след някоя и др година ще почнат), петна и най- вече рак на кожата...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

15-25 ми излиза
    иначе моето слънцезащ.мляко е с фактор 30
    преди месец поръчах някакъв слънцезащитен спрей,ама дори незнам какъв фактор е
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

на мене ми трябва най-високия фактор моята кожа е някфа супер чувствителна/...и мн бързо изгарям ..(особено лицето)

15-25.
    Аз не изгарям. А и съм мургавичка попринцип. Само че си ползвам слънцезащитно мляко. Както казаха преди мен, то не се употребява само против изгаряне... слънцето е много опасно!
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    15-25.
    Аз не изгарям. А и съм мургавичка попринцип. Само че си ползвам слънцезащитно мляко. Както казаха преди мен, то не се употребява само против изгаряне... слънцето е много опасно!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    И на мен ми е 15-25.Аз използвам 17 и съм си добре
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си