Здравейте имам един проблем и които ме гризе от вътре всяка секунда. Запознах се с едно момиче в интернет и както си следва почнахме да си лафим и след време си разменихме телефоните. Говорихме си и след време си казахме, че се обичаме ( един на друг, но нз в какъв смисал дали като приятели или нещо повече) и аз се влюбих в нея. Тя е от град на 200км от моя. Един ден ми спомена, че са се целунали с някои от нейния клас и тя хлатнала по него. Това като го чух пребледнях и един приятел който беше в стаята като ме видя и си мислеше че нещо откачам. Не знаех какво да кажа, а и тя искаше да остани няколко дена сами и ми каза, че с никои не си пише и с никои не иска да говори и , че е в труден период, а на скайп и гледам, че си слага некакви хронологии. Но щом ми каза да не и пиша известно време се здържах и не и писах нищо. След 4 дена и пиша и стана както става винаги когато не и пиша 1 ден ( в тия дни ме няма на компа ) и ми каза " ти ме забрави...." това като го чух ми идеше да заколя някои ( не нея разбирасе ). Сега тя е на море в хотел които е на родителите й. В деня преди да трагни и казах че е обичам и тя ми каза че ме обича но бързаше, че трябваше да си оправи багажа ( ушким ) Говорехме си, че лятото ще се срещнем, но... . Няколко дена подред и пиша смс-и , но не получавам никакав отговор ;(;(;(;( Какво да направя мн я обичам....