- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всякаш нямам смелост..
Брат разбирам те но много се стягаш човек спри да се интересуваш от нея кво казала за кво е лъгала и т.н. за какво ти е да знаеш не сте заедно не те обича остави нещата да изтекът в канала.Аз моята бивша всеки божи ден я виждам и дори се налага да говоря с нея щот е сервитиорка 3 месеца в нещо по ужасно и от ада бях и накрая просто ми писна да се чувствам като лайно.Не си заслужава нито тя нито която и да е прекалено много съм горделив за да позволя така да ме газят а на нея да и се кача самочувствието за моя сметка.Това беше с нея преключих отказах се трудно беше но в момента в който приемеш края усещаш как един свят умира но после олеква и тръгваш с нови сили и желание да си създадеш нов с по добър човек и да не повториш грешките.Времето ще помогне наистина но ако продължаваш да се връткаш и слухтиш за нея нещата много ще се забавят и състоянието в което си сега може да стигне до наистина дълбока депресия не си струва просто само си вредиш.Ако имаш някви въпроси пиши на ЛС![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()