Знам какво е, защото и аз бях в същата ситуация до преди няколко месеца. Всяко негово (в твоя случай нейно) действие ти поражда някакви надежди, втълпяваш си, че ти прави намеци, че иска нещо от теб... но накрая оставаш разочарован. Наистина е много гадно, но трябва да продължиш напред. Трудно е, разбира се, но лесни неща в тоя живот няма. Трябва да се вземеш в ръце и да си кажеш, че си силен и можеш да се справиш. Времето също помага, колкото и налудничево да звучи - бавно, но лекува. Чувството е, както каза един потребител по-напред - "все едно умира един свят", но един път отърсиш ли се после ще се чувстваш много по-добре. Аз до преди няколко месеца също бях в това състояние и не вярвах, че ще се оправя, но изненадващо и за мен самата дойде ден, в който срещнах друго момче и почувствах просто, че това е деня, в който ще загърбя всичко и ще го оставя в миналото. От този ден насам аз съм нов човек - вече не ми пука за бившия, нито го обичам, нито нищо - безразлично ми е И за теб ще дойде такъв ден - просто не трябва да се отказваш, трябва да вярваш в себе си и да си казваш, че си силен и можеш да го преоделееш!