- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За взаимоотношенията по скайп и сайтовете за запознанства :)
Красива е, много. И кибер секс правихме - аз нали знам какво е кибер, само секс не разбрах какво е.
EDIT: аре стига сме се лигавили.![]()
Първоначално написано от ItalianMafia
Ами не тъпи са... отреща другия не го знаеш дали не чука някоя друга докато ти се обяснява....
От друга страна ако е за малко... т.е ак ое единичен случай: отсъствие от града за част от време - да.. окей.. ама ако той е в Добрич тя в Перник.. Какъв е смисъла![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Вярвай ми има смисъл.. Връзките от разстояние, колкото и трудни да са, са най-силните. Такива връзки рядко оцеляват, но за сметка на това партньорите си имат безрезервно доверие, да не говорим за любовта между тях.. Който не го изпитал или пък си е патил от такава връзка не може да схване за какво говоря..Първоначално написано от fuck_brainpants
Абе ти можеш ли да четеш?!Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
Тук говорим за връзки,които протичат САМО в скайп или в някой сайт за запознанства,т.е. хората НЕ са се виждали и НЕ се познават лично ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хм , не забравяй - и ти си била такава.Първоначално написано от beb4yy
![]()
Я си успокой нервите и не ми се прави на вървежна, ясно ли ти е?Първоначално написано от 3oPuTy
никъде не е писано САМО по скайп, това беше уточнено в следващите постове.. Просто отговорих на това което ми беше писано..
омг пак skype тема![]()
Съгласна съм...донякъде.
П.П.: Варненеца...о.О Варненци е правилното.
Eм да... не че нещо ще се промени, но реших да опитам...Първоначално написано от buntar90
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Виж този материал
http://every.bg/index.php?page=read/video&id=87
Правен е точно за социалните мрежи и сайтове за запознанства.![]()
Не ползвам почти скайп /само за уговорки,в които обикновенно става дума за излизане навън/ няма смисъл да лъжа себе си с празни приказки. Било то с приятели или с гаджето...
И отдолу на видеоматериала бутони "сподели в социална мрежа"Първоначално написано от AceXe
![]()
Аз предлагам да преместим темата за социалните мрежи и връзките по тях другаде де.
Пич, във видеото аз показвам какво представляват тези мрежи. Но при все че, всички хора са полудяли по тях, просто няма да го гледат само защото съм ги ограничил, че не могат да си го споделят... Освен това, не е лошо да споделиш с някого някакво съдържание. Лошо е, когато безцелно драскаш простотии за себе си в тези мрежи. Аз в този смисъл ги мразя.Първоначално написано от Ballbreaker
Хей, хей, споко, аз имам регистрации и в MySpace, и във Facebook /макар че най-много ползвам Last.fm/. Просто ми хареса иронията в това съвпадение, колко много вече са навлезли в ежедневието ни тези мрежи. Дори ако се замислиш самия форум е вид социална мрежа, така че да спорим "за" или "против" се получава малко тъпо.
Кога стана на 15 (или на колкото си), кога започна да пишеш дълги, аналитични теми с генерални заключения ...
И не, това че играеш някаква си игра със стреляне в нея, не те прави готина. Ама изобщо.
А ти за 1545 поста не се ли научи да пишеш. Или може би имаш 10-15 къщи, във всяка от които липсва компютър?Първоначално написано от NeZaPoznat
Останалите участници в темата да не се обиждат, че не ги храня, просто започна да ми причернява след втория пост ...
аз пък не виждам нищо лошо да си пишеш с човек от импулсе.бг (примерно) и после да се видите,да пиете по 1 кафе и да си говорите.Пък после от там насетне може всичко да се развие като излизатеВсичко може да започне от разглеждане на даден профил (снимки) , после съобщения,запознанство,сре ща,приятели,гаджета и т.н
Вярно,като не познаваш човека отсреща и незнаеш дали да лъжи с фалшиви снимки,не може да се нарече гадже.Но често една връзка може да започне и така
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Всъщност не е така. Във форумите се води дискусия - хората си стават взаимно полезни, разбират нови неща, комуникират. Не са перфектни, но не можеш да ги сравниш със сайт за запознанства, където всяка вечер си избираш кифла по каталог все едно си във салон за маникюр и социални мрежи като фейсбук, където се депресират направо ако нямат по 5 коментара/минута за последната снимка на поредния купон...Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
Е не винаги може да излезе опастно ..
Аз се запознах с моя приятел по импулс ;д ..
всеки ден сме заедно -.- ..
и така вече 7 месеца ((:
Темата наистина е много хубава..права си!И както казаха по-горе добре ще е да я направят`важна`
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Няма лошо в запознанството по И-нет,стига да имате възможността и желанието да се срещнете и да излезете на кафе.Мрежата може да е само началото на една връзка,но разбира се това се получава в не повече 20% от случаите.Като цяло трябва да внимаваш и знаеш с кого си пишеш,а чак след това да мислиш за следваща стъпка.
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
Прочетох няколко произволни мнения (мързи ме, съжалявам, честито на печелившите все пак), но виждам, че доста хора не разбират за какво иде реч. Да се запознаеш с някой в сайт за запознанства, skype, форум или по какъвто и да е било друг начин чрез Интернет - няма лошо. Но да продължиш комуникацията си с този човек по този начин - грешно, грешно, грешно. Абсолютната тъпотия е 5 години (примерно) с някой да си чатиш, да се вкарваш в няк'ви филми за любов, привързаност и т.н., при положение, че не си му видял очите (камерата не се брой,nerds), не си го докоснал, не си разговарял с него на живо! Друго са вече връзките от разстояние, при които вече си опознал човека на живо и се налага да комуникираш с него чрез Интернет и телефони. Макар че според мен и това не е много разумно, някак обречено даже, но зависи от много неща иии надеждата не е баш умряла.