.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Я се избийте

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Прочетох няколко произволни мнения (мързи ме, съжалявам, честито на печелившите все пак), но виждам, че доста хора не разбират за какво иде реч. Да се запознаеш с някой в сайт за запознанства, skype, форум или по какъвто и да е било друг начин чрез Интернет - няма лошо. Но да продължиш комуникацията си с този човек по този начин - грешно, грешно, грешно. Абсолютната тъпотия е 5 години (примерно) с някой да си чатиш, да се вкарваш в няк'ви филми за любов, привързаност и т.н., при положение, че не си му видял очите (камерата не се брой,nerds), не си го докоснал, не си разговарял с него на живо! Друго са вече връзките от разстояние, при които вече си опознал човека на живо и се налага да комуникираш с него чрез Интернет и телефони. Макар че според мен и това не е много разумно, някак обречено даже, но зависи от много неща иии надеждата не е баш умряла.

Именно за това говоря. Тъпо е да имаш връзка по скайп - "любовна" - както повеето от вас биха я нярекли. Нито знаеш какво прави човека отсреща, когото си мислиш, че познаваш, нито можеш да си сигурен дали не те лъже 24/7...
    Иначе няма лошо и да се срещнем с някого от сайт за запознанства, лошото е че не можем да знаем отнапред какъв е, що е и какви намерения има към нас.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    My empire of Dirt.
    To ти и в реалния живот не знаеш...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    To ти и в реалния живот не знаеш...
    Не е така . В реалния живот малко или много като виждаш реакциите и жестовете на човека можеш да разбереш дали е искрен или не
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    My empire of Dirt.
    Извинявай, ама от момента в който се срещнеш с човека започваш да виждаш жестовете му.

А има такива актьори, че и от дете да ги познаваш, не можеш да ги разбереш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Малчо, аз и преди ти казах че много верни неща думаш. Лошото е че тук има толквоа ограничени индивиди, че извъртат историята на 180 градуса. Аз още се чудя как не са ти казали че си бременна.(или са, не знам, не съм чел всички мнения)

Та поздравления за хубавата темичка! А на всички коне с капаци дето спорят без да мислят - keep хейтин' her She is stronger than all of you

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fenkaaa
    .. Запознах се със сегашния си приятел в импулс .. Писахме си доооооооста време ( от различни градове сме ) Въпреки богатият избор на момчетата които ми се лепеха тук аз във него виждах нещо различно .. и всеки ми казваше че може да не е такъв за какъвто се представя но какво стана ? Най сетне решихме да се видим и се видяхме.Спокойно не ме е убил,нито ме е изнасилил жива и здрава съм,виждаме се,обичаме се .. и до сега продължавам да намирам различното в него .. 1 год му остана да завърши и тогава надявам се ще обмисляме някакво съжителство А и според мен съм постъпила добре .. така че ви казвам и на вас .. ПО СКАЙП НЕ ТРЪГВАЙТЕ С НИКОЙ .. шибано е да казваш аз си имам гадже по скайп .. Затова ние никога преди да се видим не сме говорили за евентуална връзка .. чак когато се видяхме обсъдихме дали ще се виждаме често и т.н ..

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Що ли от приятели прокурори чувам, че скайп и разни там сайтове се ползват само, за да си гледат чурките и циците... изглежда това е преобладаващо, а не "ходенето". Ама какво да се прави, такъв е живота!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си