Здравейте тийнове
здрасти
Аз съм съвсем нова в този форум.
Обичаме новите - забавляват ни
Историята която ще разкажа сигурно ще се стори наивна и нелепа за някой,но аз я преживях съвсем скоро.Аз съм на 17 години.Преди половин година се запознах в някакъв чат канал с един много приятен младеж-на 23 години. Разменихме си скайп и от тогава комуникираме почти ежедневно там. Той е наистина интелигентен,с бърз ум и има готов отговор за всичко (
най-лесно е да си по умен от 16 годишна ученичка)

Може би това ми допадна в него. (
айде айде)Спорехме и се убеждавахме с часове,инати сме и двамата.И така неусетно виртуалните срещи станаха и реални(
тц тц тц, как стават тия неща бе ).Виждахме се вечер,гушкахме се,беше прекрасно.С него изпитвах онова велико чувство на "омекване на коленете"(
подмокряне е по-точно).И май бях лапнала (
сещам се )по него.Нямахме връзка,а и той не веднъж ми бе казвал,че трудно си харесва момиче за връзка(
да беее - кстинги прави ).В началото не ми пукаше,но после когато осъзнах че го харесвам като мъж ми се искаше да си спечеля местенце в сърцето му(
по-точно на кupа му - признай си).
Преди 2 дена пак в поредния чат по скайп ние се хванахме на бас(виртуален) за една глупост,и аз загубих баса.Когато ме питаше какво трябва да направя,ако загубя аз облога,му казах-ще правим секс с теб.Но го казах само за простотията.Той се съгласи.Загубих както ви казах (
нарочно предполагам)и трябваше да си изпълня обещанието.Снощи се видяхме отново и той поиска да го направим.Аз също го желаех.но ми се струваше твърде рано за тази стъпка(
ми що не му каза - виртуален бас- виртуален секс... или щото не ти се е искало виртуален а?!).Нямах сексуален опит,а неговият беше стабилен(
офф .. и как го разбра с твоя опит !).С две думи-сексът или каквото там правихме беше кошмарен(
за теб ).Чувствах се като най-голямото дръвце на този свят.
Тръгнах си полу-разплакана (
и полу весела )и с усещането в мен,че съм евтина к***а (
ееее не си ку*ва - те взимат парите предварително).
Харесвам го,обожавам компанията му,но си мисля че след снощи той вече просто няма да ме потърси...(
грешка - никой не отказва безплатнен секс)