.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Море и коса..

Ще ходя на море за 2 седмици и просто не искам и да си представям на какво ще ми заприлича косата.Препоръчайте ми някакъв шампоан,балсам,някакви други мазила за косата,които да защитят косата от слънцето и гадната вода...

Използвай кристали и маски, за да не се изтощава толкова от слънцето и като влизаш във водата я връзвай високо и гледай да не се мокриш много / малко ще ти е трудно ама.../

На кво да ти заприличва косата?
    Живея до морето,всяка година с месеци се къпя в мръсната вода и на косата ми и няма нищо.
    Да можеш да си я предпазиш предполагам,ама от много химия най-много да си я увредиш повече,просто си купи един щадящ шампоан,и всеки път след плаж си мий косата.

ами попитай в магазините за шампоани предпазващи косата от вредното слънце ... ама едва ли ще са нещо кой знае какво
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен Аватара на dead_princess
    имаше един шампоан на Seri за предпазване от слънцето и морската вода 4 и нещо струва.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Не си мий косата след плаж със шампоан .. разбира се на 3-4 дни веднъж слагай шампоан,защото и той уврежда.Може да носиш шапки на плажа,за да не се изтощава от слънцето.За маски може да използваш някакви които омазняват косата,защото много се изсушава.
    И да искаме и да не искаме,не само косата,но и тялото се изсушава от от пясъка,от водата,от слънцето,от всичко .. Но какво пък - това част от морето
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

http://www.kosata.info/sun.html

ето тук има серия специално за предпазване на косато от слънцето ,морската вода и така нататък
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си