.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

На колко време

Да ви попитам на колко време си правите кичури или се боидисвате
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

ами преди като си правих ки4ури ... гледах да не е много 4есто за да не се изтощава ксоата.Примерно през 1 година ... като ми израстът старите и тогава чак нови ... :P
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен Аватара на dead_princess
    последно се боядсвах в началото на годината и още не е паднала изцяло боята мисля пак да се боядисам, ама ще видя

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    аз пък сменям бои на 2-3 месеца..И без да използвам никакви кристали или маски и т.н. косата ми пак е блестяща

Е мерси момичета Питам защото към средата на май си направих кичури и сега са пораснали около 1-2см . Не си личи много ,но мен ме дразни и плюс това искам да си я изсветля още малко Така ,че ще действам пък едвали ще я изтощя много иначе жие продължавате да пишете в темата
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

По добре изчакай да паднат напълно
    {~}{}~}{~{}{}{}

Е да ама немога да ги гледам така и не ми се чака 1 година и нещо така ,че ще действам

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На 3 месеца

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Аз като си правих кичури - 2 пъти в годината. Веднъж лятото, веднъж около НГ някъде

Град
    София
    боядисвам я на месец-2. изглежда мн по-добре и здрава след боя..

Мега фен
    Град
    София
    Пффф много е грозно като си с кичури(руси) и ти израсте косата. Във фризьорските салони боядисват само корени- това е добър вариант.

Аз иначе се боядисвам на 2-3 месеца. Не е много голяма разликата от естествената ми коса и боята, затова не се и забелязва много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си