Появиха ми се пъпчици по дупетоонякой има ли такъв проблем и как се справя (само не ми казвайте да се къпя всеки ден.. това го правя, понякога и по 2 пъти.)
Офф,тъкмо щям да направя нова тема да ви питам![]()
И на мен ми се появиха пъпки,всъщност от 2-3седмици имам..
минават и после пак излизат
аз не се мажа с нищо ама..ако някой знае някакъв крем или др.нещо,от който е доволен,да каже
иначе не мисля,че с къпане ще изчезнат
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Миналото лято и на мен ми бяха излязли ,но си изчезнаха от само себеси , смисъл мазах си ги само с лосиона с които си мажа тялото и нищо повече![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
може би са от жегите ... мажи ги с някакво крем4е ... лосион4е ... и ще си минат сами![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
На някой му се спарва дупетооооо
Първоначално написано от Ag
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
+1 и аз така мисляПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
te shte izcheznat sami ne gi pipaii
оф да и аз днеска мислех да пиша такава тема... ама забраих..иначе аз като се къпя и с гела за почистване на лице против пъпки ...(първо си слагам ръцете....мия си лицето... после пак ама с дупито и тей ..![]()
![]()
![]()
крем здраве
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
задушава ти се кожатаа .. маахни тея дънкии лято е ходи с поличкиlove
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
кажи на някой батко да те бутне отзаде