- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- когато ви е кофти..
изяждам всичко,което ме кефи от хладилника,качвам си се в стаята,псувам и рева. след тва обикновено заспивам.
когато съм тъжна или ядосана- абсурд да изляза с някого. най-много на него да си го изкарам
Два варианта има - или се затварям вкъщи и си пускаш сдухваща музика, поплаквам си и после се оправям... Или излизам навън с приятели и гледам да се разсеяОбщо взето всичко зависи от това колко ми е кофти и за какво ми е кофти
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
колкото и да е тъпо се затварям в себе си
When you can live forever, what do you live for?
Затварям се в себе си и се сдухвам още повече ...![]()
до сега да съм станала 300 килаПървоначално написано от DJ_Mrav4o
![]()
еми слушам бясна музика, а не неква сдухвация което принципно не знам що, но приятелките ми всичките го практикуватизлизам и отивам на при човека, който ме е докарал до това състояние или ако не мога, на място което ми напомня на него и мога да премисля нещата..
ако стаа дума за нещо по-малко, просто блъскам, крещя и чупя, а напоследък и засядам из асансьорите заради блъскането![]()
.!.
Когато ми е кофти най-често ям нещо сладко . Ако проблема е по-сериозен тогава вече спирам да ям и да излизам най-често и по-голямата част от деня си прекарвам в сън само и само да не мисля за нещото,което ме кара да се чувствам зле.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не знам и аз....все някой се намира да ме утешава..![]()
What you give is what you get!
гледам да не плача всеки случай... нз имам някакъв навик като ми е кофти и да ида и да си плача в тоалетната хD но иначе ако не ми е до плач а просто ми е кофти си седя на компа слушам музика... гледам филми... излизам с фрс просто всичко и всичко само и само да забравя за проблемите...![]()
Водкааааа![]()
ами на мен като ми е сдухано се надъхвам и псувам и наи често си го изкарвам на някои които не ми е виновен и той страда и е бая тъпо това което правя и всеки път си обещавам че няма да правя така ама увии![]()
![]()
![]()
Ами имам си "специално място". То си е моето и ме развеселява.
Едни люлки до нас. Отивам пуша една цигара на сдухваща музика мислейки за проблемите, пуша втора на нездухваща музика мислейки защо трябва да съм щастлива, ставам и продължавам с лудото настроение.
Когато ми е зле на душата, аз започвам да избухвам, слагам големите слушалки, баса бучи, слагам анцуга и започвам да бягам ДОПЪЛНИТЕЛНО или на фитнес. (освен че 3 пъти на ден тренирам основно)
Running is my drug and I am overdosed ..
Депресирам се за около минута, пускам си музика и забравям![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
слушам гадна музика,лежа,пиша
изкарвам си го на някой/нещо
ако положението е мн мн тежко - пуша хаххх
Ами пия Cappy-портокалПомага ми
![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Излизам, забавлявам се, гледам да се разсея ... пускам си музика или гледам филм ... понякога с малко шоколад пак съм happy![]()
![]()
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}