- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- когато ви е кофти..
Здравейте!
Какво правите когато сте тъжни, разочаровани или просто ви е кофти.Отивате в тайно скривалище, в което се скривате от света или пък изяждате цяла кутия с бонбони??? Какви са вашите методи за спасение в такива случаи?
това "скриване от света" е глупаво, дори абсурдно.
..заради него всички деца са на това положение.
аз излизам с приятел, на който мога всичко да разкажа и знам, че ще ме разбере.![]()
Като ми е тъпо ми е тъпо, нищо не ми се прави и убивам време. Най- бързо ми минава като легна да спя.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Пускам си филм- или Into the wild или Амели.
Винаги се оправям.
Плача, гушкам мъжа, пускаме филм и заспивам в прегръдките му.
^ колко яко...
ами когато ми е криво си го задържам в себе си за жалост и после става така че избухвам и всичко изливам и става лошо
Пускам филм или гледам телевизия,но не разговарям с никой.Прекратявам моментално всякакви видове разговори.Изключвам компа,не си вдигам телефона и се мотая в нас,докато не ми мине.
излизам с ПРИЯТЕЛИ (истински) пием по бира,разказвам им какво ми е,след това намираме на кого да си го изкараме и такамного помага боя поне при мен !
Огромен подпис!
.; machoka :.
отивам да блъскам на круша, винаги ме успокоява, независимо дали съм без настроение, ядосан или под напрежение, винаги помагадори след малко мисля пак да отида и да разпусна, е така да се поизпотя и да покажа на малките как се криви чувала
Приятели, бира, партита - така ми минава.. Ако се заключа в нас става много по-зле.За разлика от съфорумеца по-горе - не се бия, че ще ме размажат, въпреки че е идейно..
![]()
Ами ..Отивам да бягам, скачам на въже, плувам и такива работи. Когато съм ядосана си изразходвам всичкия яд чрез спорт. Най ефективно е и после чевек се чувства някак спокоен и му е леко.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Почти винаги се затварям в стаята си, гледам телевизия, излежавам се на голямото легло (въртейки се на всички възможни посоки), слушам музика и в краен случай заспивам![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ЯмНяма толкова успокояващо нещо като храната
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ям шоколад и си пускам сълзвив филм да се нарева като магаре ..после съм ок ..
![]()
Слушам музика или се разхождам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Общо взето, си скапвам настроението още повече с каквото мога-филми, песни..;д
Когато ми е тежко се изсирам и ми олеква.
Когато ми е леко ям и ми дотежава.
Когато ми е тъпо експериментирам с остри предмети и вени![]()
Grumpy old madman
Къпя се,не сериозно
Ако е нещо много сериозно, спирам да ям, рева и заспивам, защото не ми остават сили за друго![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
пускам си Bon Jovi и лежа, премислям отново и отново докато не ми се доспи.. след което спя има няма 10 часа () и всичко е наред
друг вариант е бягането, или пък танцувам..![]()
абе не знам не обръщам кой знае кво внимание на тези моменти![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от AutumnTears
И аз така![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски