- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- някакъв съвет . .
Ами ей ся август ще ходя на море от 20 а на 23 би трябвало да ми дойде и морето ще ми отиде на кино . . Какво бихте ме посъвитвали да направяАко ползам тампони дали горе-долу ще спася положението
Мерси предварително
Преместена от Punisherrr
Да горе-долу можеш да спасиш положението.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Ilikeliljon
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
1. Защо в раздел Секс?
2. Да, но ще можеш за малко да използваш тампоните, особено ако ще влизаш във водата.
3. Приятно море!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
знам хапчета с които няма да ти дойде но не е хубаво да се тапчиш с тях ... чувала съм от позната че пие аналгин по две хапчета на ден за да може да и подрани но не мога да гарантирам ефект ... друг вариант като ти дойде даже малко преди да трябва да ти дойде (примерно на 15 - 16 ) да почнеш да пиеш витамин С /може пък да ти закаснее малко / и накрая тампонитеиначе друг вариант за плаж не виждам
![]()
Мерси многоо![]()
![]()
Най-добре си вземи направление и отиди на гинеколог, той ще ти изпише хапчета за забавяне на цикъла, аз така направих преди 2 седмици![]()
Иди на червено море - там няма да личиПървоначално написано от doddy
![]()
просто информативно ти питаш за да можеш да влезеш във водата или за да те чукат![]()
![]()
ти за кво мислиш, че пита,а ??Първоначално написано от spanki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Марио
Ми може да иска да я чукат във водата.Първоначално написано от slun4evka
А иначе темата ти,ако не е за секс,не е за този раздел.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Тампони. Не си заслужава да се тровиш излишно.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii