- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Пушенето и употребяването на алкохол на обществени места
Raybeez, удоволстивето че смяташ(или смятате, както предпочитате) словата ми за високопарни е изцяло мое - разяснява ми "на кой левъл си"Правопсните ти грешки ги отдавам по-скоро на умора и недоглеждане(което пък не е извинение, както ти каза - "като видя такъв неадертал с претенции..." - сещай се).
Иначе - прав си. Оказва се че не живея в БългарияИли поне не живея в една и съща с теб, понеже ми липсват проблемите свързани с градинки пълни от малолетни пияници или непълнолетни пушачи в задимени квартални кръчми...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Да,насвякъде да се забрани.Щом толкова им се пуши,да пушат вкъщи.Или да излязат навън.Няма нужда да тровят всички.И непушачите поемаме от този дим,а на мен ми е безкрайно трудно да седя на задимена.Ок,не ми влияе толкова зле ако пушат двама-трима.Ама 30?Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
Аз ли да не ходя по заведения щом ми пречи?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз съм твърдо против пушенето в затворени помещения. От какъв зор непушачите ще ми дишат дима и аз техния? Който иска да пуши - навън !
Най-мразя като се прибера от бар или клуб да смърдя цялага на цигари. Все едно с косата ми съм избърсала всички пепелници. Леле отврат ! Чак гърлото ме боли.
Вече за алкохола съм съгласна в определени заведения и то на пълнолетни разбира се.
Мразя да се събудя сутринта, след дискотека, РД, каквото и да е и дрехите ми да са ми на метър от главата и да осещам миризмата на цигари от тях.
Raybeez, ще мине време, ще порастнеш. То не става само с пиене
След като демонстрираш явната неспособност за възприемане на аргументи от противоположна позиция на твоята - не виждам защо изобщо се хабиш да пишеш. Не е кой знае колко трудно да минеш в режим "Едно си баба знае, едно си баба бае" и да отговаряш в този стил.
Задръж душевната си ерекция и предположенията къде ще пуша и къде не от догодина. Градиш злорадството си на бегла представа какви заведения посещавамЗа твое щастие ще продължа да ползвам колата на баща ми, или колата на майка ми, или семейната кола за из града. Вижда ми се безпредметно да се превръщам в селски рейнджър с кола втора ръка за десетина хиляди, ръмжаща по пътищата в предсмъртна агония - звук предвещаващ основен ремонт. А стотина хиляди бих дал за каквото и да е друго, но не и за четвърта кола - било то и моя собствена. Имал съм и след като видях какво е - определено не ми е цел в живота. Жалко за хората на които е.
За разлика от теб аз уважавам мнението на човека отсреща колкото и лишено от смисъл да изглежда, каквито и правописни или стилистични грешки да има, колкото и различно да е от моетоПо този начин всичко не се обръща на лични нападки, на каквито явно теб те избива. Както казах - ще порастнеш, ще ти мине. Ще дойде време в което ще можеш да водиш разумен и културен разговор с човек, който има коренно различно виждане по темата на разговора от теб. Освен да ти пожелая живот и здраве друго не ми остана
ПП. Някой може ли да постне линк към нещо в което се казва кога точно влиза в сила и как горе-долу ще бъде формулирана забраната? (:
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
е строго забранено !!!
Според мен не трябва само да се забрани тютюнопушенето на обществени места...
Нямам търпение догодина да го забранят! Ще празнувам!![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Нека да се забранят .. и цените да се дигнат ! Че и младото поколение тръгна по тея цигари и просто не знамм ..
Пушенето и употребяването на алкохол на обществени местаКод:... си е много гот.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
От моята егоистична гледна точка - съм против забраната ..
НО никой непушач не е длъжен да ми диша отровите ...![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мисля, че трябва.Бари почнат по-малко хора да използват цигари, алкохол, наркотици.Аз лично смятам, че трябва да се спре с всичко това.Не казвам, че съм светица и аз съм ги използвала и трите неща, но вече не. . и това е най-важното.
Пушенето-да. За алкохола има забрана, но кой я спазва?![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Докато има алкохол и цигари навсякъде по света..колкото и забрани да правят по-зле ще става..Защо?Защото хората сме такива..забраненото ни е най-сладко...Добре..представете си че забранят пушенето на обществени места..еми ок и кво?хората не могат да си пушат по улиците...кафенетата..работ ите места..но когато се приберат по домовете си отново ще палят...децата им пак ще се тровят...тийнейджърите ще се върнат към старите времена когато се криеха зад блоковете..и кфо? еми едно нищобългарите сме инати..не искаме никой да ни поставя правила и граници..ще се увеличат контрабандите..все по-зле ще става.. за алкохола по същия начин..ако спрат алкохола по кръчмите и по заведенията хората все по-малко ще ги посещават...все по-малко ще излизат ..ще стоят по домовете си и ще си пийват винце..никой не може да спре греха на цял един народ трупан толкова десетилетия насам без да доведе до анархия...никой не може да сложи край на лошите навици които хората наричат удоволствие...само с няколко документчета и нововъведени правилца...
always and forever..! ( h )