Тц тц тц

Пушенето на обществени места да се забраняло... Що? Понеже на непушачите не им понасяло. Ха. Че има си заведения в които не се пуши - да ходят там. Да седнат покрай майките с децата, да пият сок от моркови и да бистрят поредният култов сериал който се върти по "Канал Две"(мисля че популярното име беше "БиТиВи", но може и да се лъжа ).

За градинките и улиците - дреме ми. Знаете ли, детската ми мечта е да седна в някой парк и да пуша. Да издишвам дима в лицето на пет годишно, да го гледам злобно и да му кажа "ПРОБЛЕМ?" е незаменимо изживяване което вдига самочувствието ми. А да седнеш на някоя пейка като клошар, с водка в ръка докато с другата прегърнеш непозната млада майка и й кажеш "Черпя!", след което да отпиеш от бутилката и да й я подадеш с отработен жест - мммм... Единственият по-добър метод за свалка който знам е да им минеш вгръб след което да им поднесеш към носа парцал с хлороформ. Направо им подкосява краката.

Заведенията. Да, трябва да си много зле ако имаш проблем с цигареният дим и влезеш на място в което се пуши. Просто не влизайте. Аз като имам проблем с миризмата на "ако и пишо" не влизам в обществени тоалетни. Всъщност за всички радетели на идеята за заведения без цигарен дим и алкохол - има едни много приятни заведения из цялата страна, които умишлено се пазят в дълбока тайна, да не би пушачите да научат за тях и да ги превземат. Казват се "сладкарници". [-o< Вътре нито се пие алкохол, нито се пуши - проверете ако искате, не ви лъжа.

Някой би ли могъл да формулира къде точно е проблема? В банките не се пуши. В магазините не се пуши. Като се замислиш, на доста обществени места(включително любимият ви обществен транспорт и обществена кухня, които са толкова обществени, колкото е обществена и обществената отговорност) не се пуши. Може би по улицата ще видите някой захапал фас, но и това не е болка за умиране. Щом педерастите могат да се разхождат спокойно по обществени места, защо пушачите да не могат? Или педерастите дават добър пример на подрастващите?

Децата, тези мили същества. Как да ги предпазим ли? Е, че то закони си има за продажбата на алкохол и цигари. Въпроса е някой да ги спазва. Даже си имат вечерен час. Разбирате ли, не може понеже има малоумни хора които се предозират с "Лексотан" и виждат розови слончета, то този медикамент да бъде забранен изцяло на територията на страната. Същата е и историята с цигарите и алкохола...