- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Пушенето и употребяването на алкохол на обществени места
Тц тц тц
Пушенето на обществени места да се забраняло... Що? Понеже на непушачите не им понасяло. Ха. Че има си заведения в които не се пуши - да ходят там. Да седнат покрай майките с децата, да пият сок от моркови и да бистрят поредният култов сериал който се върти по "Канал Две"(мисля че популярното име беше "БиТиВи", но може и да се лъжа).
За градинките и улиците - дреме ми. Знаете ли, детската ми мечта е да седна в някой парк и да пуша. Да издишвам дима в лицето на пет годишно, да го гледам злобно и да му кажа "ПРОБЛЕМ?" е незаменимо изживяване което вдига самочувствието ми. А да седнеш на някоя пейка като клошар, с водка в ръка докато с другата прегърнеш непозната млада майка и й кажеш "Черпя!", след което да отпиеш от бутилката и да й я подадеш с отработен жест - мммм... Единственият по-добър метод за свалка който знам е да им минеш вгръб след което да им поднесеш към носа парцал с хлороформ. Направо им подкосява краката.
Заведенията. Да, трябва да си много зле ако имаш проблем с цигареният дим и влезеш на място в което се пуши. Просто не влизайте. Аз като имам проблем с миризмата на "ако и пишо" не влизам в обществени тоалетни. Всъщност за всички радетели на идеята за заведения без цигарен дим и алкохол - има едни много приятни заведения из цялата страна, които умишлено се пазят в дълбока тайна, да не би пушачите да научат за тях и да ги превземат. Казват се "сладкарници". [-o< Вътре нито се пие алкохол, нито се пуши - проверете ако искате, не ви лъжа.
Някой би ли могъл да формулира къде точно е проблема? В банките не се пуши. В магазините не се пуши. Като се замислиш, на доста обществени места(включително любимият ви обществен транспорт и обществена кухня, които са толкова обществени, колкото е обществена и обществената отговорност) не се пуши. Може би по улицата ще видите някой захапал фас, но и това не е болка за умиране. Щом педерастите могат да се разхождат спокойно по обществени места, защо пушачите да не могат? Или педерастите дават добър пример на подрастващите?![]()
Децата, тези мили същества. Как да ги предпазим ли? Е, че то закони си има за продажбата на алкохол и цигари. Въпроса е някой да ги спазва. Даже си имат вечерен час. Разбирате ли, не може понеже има малоумни хора които се предозират с "Лексотан" и виждат розови слончета, то този медикамент да бъде забранен изцяло на територията на страната. Същата е и историята с цигарите и алкохола...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!