.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: сърбеж... ?

Hybrid View

сърбеж... ?

сори ако има такава тема ...търсих ама ми пише няма намерени резултати... таа на проблема...сърбят ме от време на време подмишниците...всяка сутрин и вечер си зимам душ,обезкосмявамм ги ,слагам им на рексона против изпотяване ама...не сърби и толкоз мноо е кофти..ако ви се е случвало и на вас кажете как да си реша проблема многоо е кофти..

може да е от сапуна или душ гела който ползваш .. или даже от дезодорантите или рексона ... пробвай ексфолираши сапуни ... или най-добре отиди на дерматолог ..
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    София
    Според мен или правиш няква реакция от душгела/сапуна/рексоната, или просто е от жегата

Град
    София
    и мен ме сърбят понякога, особено след кола маска.. не бих казала, че е проблем

да ама аз ги бръсна..не си правя кола маска.. .

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Според мен или правиш няква реакция от душгела/сапуна/рексоната, или просто е от жегата
    +1

получава се най-вероятно от противоизпотяващите препарати, които се използват,запушват порите и така спомагат да не се отделя навън потта,което смуштава нормалното състояние на кожата,а подмишниците тя е мн нежна,по-добре си вземи друг вид а не рексона точно

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Аз сега съм с Rexona, преди бях с Dove, те са много по-нежни. Така че те съветвам да си вземеш Dove сух стик.

Ако прочете упътването на гърба на Rexona ще видиш,че пише:"Не пръскайте близо до очите и лицето или върху наранена или възпалена кожа!".Според мен се получава от това,че след като се избръснеш пръскаш от Rexona,защото кожата е раздразнена.
    Успех!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Според мен е от жегата
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

^ И аз така мисля.
    Понякога и на мен ми става нещо подобно.

Голям фен
    ако се обезкосмяваш със самобръсначка трябва да я сменяш по често за да не ти раздразва кожата или смени ролона

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си