.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на a1a2b3v

Бели зъби??

]Значии една приятелка има мъничък проблем... зъбите и не са достатъчно бели. Гледам изпробва пасти за избелване, но се избелват за определен прериод и после старата песенна нов глас Знаете ли друг начин за избелване?

П.С. Моля без обиди, поигравки и подобни.
    Предварително благодаря на всеки, който си направи труда да напише отговор
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на ameli
    тая приятелка твоя...май си ти

но не ми се бърка

за темата

иди на стоматолог да ти каже(на нея) или по бабешки му със сол
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    да се сбогува с цигарите и кафето

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Май най-добре ще е твоята приятелка да отиде на зъболекар и той да я посъветва с каква паста да си мие зъбите или да ги избели. Чувала съм, че може и в "Пълна промяна" (т'ва чуждото ;d) на всички им ги избелваха. Но сигурно струва скъпо, нямам си представа. А @ameli колкото до това със солта мисля, че зъболекар ми беше казвал, че е много вредно за зъбите. Иначе аз използвам Astera Whitening и съм доста доволна. *малко реклама ;dd*.

Loko Sofia
    Manchester United

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Бели зъби??

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    ]Значии една приятелка има мъничък проблем... зъбите и не са достатъчно бели. Гледам изпробва пасти за избелване, но се избелват за определен прериод и после старата песенна нов глас Знаете ли друг начин за избелване?

П.С. Моля без обиди, поигравки и подобни.
    Предварително благодаря на всеки, който си направи труда да напише отговор
    ахам...

а какво точно значи "достатъчно бели" в твоите представи?!

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз ходих при зъболекар да ми ги избели, в интерес на истината, боли повече от това да те дълбае машината. Наистина се избелват, но се изтънява и покритието на емайла и от там зъба ти става по - чувствителен, от тея пасти нз дали има ефект.

еми пастите за зъби не помагат много много .. да отиде на зъболекар и той 6те и ги избели .. там със специлани пасти .. ама съм чувала 4е това избелване емного вредно за6тото разру6ава емайла на зъбките
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

да говори със зъболекар той ще и ги избели с няколко процедури ... отделно да не пие кафе , да пуши ... може да приема повече калции

Аз имам един приятел който си миел зъбите със сода ли с какво не разбрах обаче са му много бели ама бялото е някак си неравно незнам но ми бяха казали че това е супер вредно защото се нарушавал емайла

Цитирай Първоначално написано от ameli

но не ми се бърка

за темата

И аз така мисля... В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРОБВАЙ ОБАЧЕ ИЗБЕЛВАЩИ ПАСТИ... САМО ЩЕ СИ УВРЕДИШ ЗЪБКИТЕ... а иначе имаше една много хубава паста... но не си спомням името... нещо забочваше с ... три...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не пробвай с тея бабешките, сол, сода..увреждат ти зъбния емайл. Пък и съвета със стоматолог и най-добър. Той сам ще те съветва, какво да правиш.

Аз преди бях попитала зъболекарката за това и тя ми препоръча някаква марка вода за уста + паста за зъби (G.U.M.). Доколкото разбрах не са евтини, но действат. Ползват се в началото и ако по-късно не постигнеш желания ефект, продължаваш да ги използваш. Съдържат някакви специални съставки, които укрепват емайла и правят зъбите по-бели. Чак избелване не може да се нарече, защото ако не спазваш редовната хигиена може зъбите отново да започнат да се връщат към старото си състояние и отново ще трябват да се използват първоначалните паста за зъби и вода за уста.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Ами .. аз попринцип първите ми четири зъба отгоре и отдолу са ми жълти хах , и искам тях да управя .. нека са бели : ) , днес си купих Блендамед 7 , онази мноого добрата паста уж , измих си зъбките .. добра е - смисъл то от 1 път не става , ноо .. ще видим - иначе до сега бях с Астера - и тя не помагаше чак толкова - сега се старая към избелващи пасти да видим ефекта къв ще е .. пък колкото до содата - аз пробвах 1 път , нямаше голям ефект - поне при мен .. то и без това трябва да си постоянен ьхах

сутрин още преди да си е измила зъбите,да се жабурка с една глътка олио.Помага!!!!!!! И помеждудругото възможно е да повърне,голяма гадост е.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

но не ми се бърка

за темата

+1

може и със сода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове