.

Виж резултатите на анкетата: tova moje li da e 6pionski softoer??? za6toto sam 4uvala

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ne

0 0%
  • nevazmojno

0 0%
  • neznam

0 0%
  • da

3 100,00%
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Пловдив

TROQNSKI KON I SPYWARE V KOMPA PLS HELP :(

zna4i imam v kompiutara 38 virosa ot koito 26 troqnski kon i spyware ne6to takova i kato tragna si puskam antivirosnata otdolo mi izliza problem 4e tazi programa e efektirana...s virusa i taka kompa se reska gat si iska i moga da vlizam v neta samo... trqbva na nqkaf tehnik li da go karam nz nie sq sme zle s parite i ako struva skapo na6te nqq dadat ako znaete kak i ako imate vaprosi pi6ete v foruma pls
    tva ne e ebavka..
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Използвай кирлица, че каките и батковци модове ще ти се сърдят
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Пловдив

nqqm kirilica ne6to mi se precaka zaradi virusite sorry

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Използвай кирлица, че каките и батковци модове ще ти се сърдят
    mi kato nqqm na kompa??? kfo praim
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Град
    Пловдив

c to

ako nqkoi znae kfo moga da napravq da mi kaje pls az mislq da si preinstaliram C to 6toto tamm sa mi virusite

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Re: c to

Цитирай Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
    ako nqkoi znae kfo moga da napravq da mi kaje pls az mislq da si preinstaliram C to 6toto tamm sa mi virusite
    Ako nyamash poznaniya kak da otstranish virusite, to da - drugiyat variyant koito imash e da preinstalirash operacionnata si sistema. Bi pomognalo, osobeno ako sled tova izpolzvash kachestven antivirusen softuer za da predotvratish novi infekcii.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

re

i az sum s absolutno su6tiq problem i stiga se ebavaite za kirilicata 6tot nemoje se oprai ....ako znaete nqkuv sait ot koito moje da se scanira kazvaite ...4uval sum za takiva

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    http://www.badmin.org/StaticsHowTo/Cyrillic/

Когато започнеш да пишеш на кирилица ще ти отговорят тези, които знаят. Линка, който съм дал ще ти помогне поне за едното.

Кирилицата е задължителна !

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си