Здравейте тийнове
Аз съм съвсем нова в този форум.
Историята която ще разкажа сигурно ще се стори наивна и нелепа за някой,но аз я преживях съвсем скоро.Аз съм на 17 години.Преди половин година се запознах в някакъв чат канал с един много приятен младеж-на 23 години.Разменихме си скайп и от тогава комуникираме почти ежедневно там.Той е наистина интелигентен,с бърз ум и има готов отговор за всичко Може би това ми допадна в него.Спорехме и се убеждавахме с часове,инати сме и двамата.И така неусетно виртуалните срещи станаха и реални.Виждахме се вечер,гушкахме се,беше прекрасно.С него изпитвах онова велико чувство на "омекване на коленете".И май бях лапнала по него.Нямахме връзка,а и той не веднъж ми бе казвал,че трудно си харесва момиче за връзка.В началото не ми пукаше,но после когато осъзнах че го харесвам като мъж ми се искаше да си спечеля местенце в сърцето му.
Преди 2 дена пак в поредния чат по скайп ние се хванахме на бас(виртуален) за една глупост,и аз загубих баса.Когато ме питаше какво трябва да направя,ако загубя аз облога,му казах-ще правим секс с теб.Но го казах само за простотията.Той се съгласи.Загубих както ви казах и трябваше да си изпълня обещанието.Снощи се видяхме отново и той поиска да го направим.Аз също го желаех.но ми се струваше твърде рано за тази стъпка.Нямах сексуален опит,а неговият беше стабилен.С две думи-сексът или каквото там правихме беше кошмарен.Чувствах се като най-голямото дръвце на този свят.
Тръгнах си полу-разплакана и с усещането в мен,че съм евтина курва.
Харесвам го,обожавам компанията му,но си мисля че след снощи той вече просто няма да ме потърси...