Значи...когато ходих на уроци имаше едно момче в групата ми, не се познавахме, само имената си знаехме.. когато спрях да ходя на уроци напълно забравих за него..но по-късно след няколко години го срещнах отново..оттогава започнах да изпитвам някакви симпатии към него, които по-късно се превърнаха в нещо повече..започнах да разпитвам за него - дали си има приятелка или изобщо някакво момиче, с което да се занимава..всеки ден го срещах по разни кафета..разменяхме си погледи, нищо повече..разказах на някой мои приятелки които го познават.Взех скайпа му писах му много пъти, но не ми отговори.После едно момиче уреди да излезем на кафе, но не успяхме, тъй като момичето излезе малко незаинтересувано.Един ден, когато бяхме в едно кафе имаше едно момиче (моя приятелка) там, която също го познаваше..тя отиде и му каза, че имам интерес да се запознаем и той казал добре да дойде..отидох запознахме се, казахме си имената и това беше..после това същото момиче отиде при него да му каже, че съм го харесала и го пита той какво мисли за мен..той и отговори, че също ме е харесал..тогава това момиче ми каза да отида при него лично да си поговорим, но аз не отидох не знам защо, но не отидох, за което съжалявам ужасно много ! Хранех големи надежди да стане нещо, зашото все пак вече от 3 месеца го харесвах..писах мъ пак в скайп, но отново не ми отговори..след няколко дни го видях заедно с цялата му компания и когато се разминахме едно момче каза '' Тая ли е бе'' и ме посочи..тогава още повече се изпълних с надежди..помислих си ''той е казал на приятелите си значи е сигурно, че ме харесва..'' . Вечерта както не очаквах ми писа в скайп..казах си '' най-накрая..време беше да стане нещо..'' . Писа ми, че няма да се получи нищо, тъй като сега се зарибявал с друго момиче ;( не съм била уцелила момента каза също, че трябвало АЗ да отида при него лично да говорим, а не да пращам приятелките си.. и това е..всичко свърши вече.. сгреших много като не отидох при него да говорим и сега си плащам
Та може ли да ме посъветвате как да постъпя от тук нататък..имам две възможности - едната да го забравя, макар че няма да е никак лесно, а втората да продължа да го харесвам, но да се опитам да не мисля постояно за него... ;(;(;(