.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: боли...

боли...

Значи...когато ходих на уроци имаше едно момче в групата ми, не се познавахме, само имената си знаехме.. когато спрях да ходя на уроци напълно забравих за него..но по-късно след няколко години го срещнах отново..оттогава започнах да изпитвам някакви симпатии към него, които по-късно се превърнаха в нещо повече..започнах да разпитвам за него - дали си има приятелка или изобщо някакво момиче, с което да се занимава..всеки ден го срещах по разни кафета..разменяхме си погледи, нищо повече..разказах на някой мои приятелки които го познават.Взех скайпа му писах му много пъти, но не ми отговори.После едно момиче уреди да излезем на кафе, но не успяхме, тъй като момичето излезе малко незаинтересувано.Един ден, когато бяхме в едно кафе имаше едно момиче (моя приятелка) там, която също го познаваше..тя отиде и му каза, че имам интерес да се запознаем и той казал добре да дойде..отидох запознахме се, казахме си имената и това беше..после това същото момиче отиде при него да му каже, че съм го харесала и го пита той какво мисли за мен..той и отговори, че също ме е харесал..тогава това момиче ми каза да отида при него лично да си поговорим, но аз не отидох не знам защо, но не отидох, за което съжалявам ужасно много ! Хранех големи надежди да стане нещо, зашото все пак вече от 3 месеца го харесвах..писах мъ пак в скайп, но отново не ми отговори..след няколко дни го видях заедно с цялата му компания и когато се разминахме едно момче каза '' Тая ли е бе'' и ме посочи..тогава още повече се изпълних с надежди..помислих си ''той е казал на приятелите си значи е сигурно, че ме харесва..'' . Вечерта както не очаквах ми писа в скайп..казах си '' най-накрая..време беше да стане нещо..'' . Писа ми, че няма да се получи нищо, тъй като сега се зарибявал с друго момиче ;( не съм била уцелила момента каза също, че трябвало АЗ да отида при него лично да говорим, а не да пращам приятелките си.. и това е..всичко свърши вече.. сгреших много като не отидох при него да говорим и сега си плащам
    Та може ли да ме посъветвате как да постъпя от тук нататък..имам две възможности - едната да го забравя, макар че няма да е никак лесно, а втората да продължа да го харесвам, но да се опитам да не мисля постояно за него... ;(;(;(

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София

Re: боли...

Цитирай Първоначално написано от fucklowebaby
    Значи...когато ходих на уроци имаше едно момче в групата ми, не се познавахме, само имената си знаехме.. когато спрях да ходя на уроци напълно забравих за него..но по-късно след няколко години го срещнах отново..оттогава започнах да изпитвам някакви симпатии към него, които по-късно се превърнаха в нещо повече..започнах да разпитвам за него - дали си има приятелка или изобщо някакво момиче, с което да се занимава..всеки ден го срещах по разни кафета..разменяхме си погледи, нищо повече..разказах на някой мои приятелки които го познават.Взех скайпа му писах му много пъти, но не ми отговори.После едно момиче уреди да излезем на кафе, но не успяхме, тъй като момичето излезе малко незаинтересувано.Един ден, когато бяхме в едно кафе имаше едно момиче (моя приятелка) там, която също го познаваше..тя отиде и му каза, че имам интерес да се запознаем и той казал добре да дойде..отидох запознахме се, казахме си имената и това беше..после това същото момиче отиде при него да му каже, че съм го харесала и го пита той какво мисли за мен..той и отговори, че също ме е харесал..тогава това момиче ми каза да отида при него лично да си поговорим, но аз не отидох не знам защо, но не отидох, за което съжалявам ужасно много ! Хранех големи надежди да стане нещо, зашото все пак вече от 3 месеца го харесвах..писах мъ пак в скайп, но отново не ми отговори..след няколко дни го видях заедно с цялата му компания и когато се разминахме едно момче каза '' Тая ли е бе'' и ме посочи..тогава още повече се изпълних с надежди..помислих си ''той е казал на приятелите си значи е сигурно, че ме харесва..'' . Вечерта както не очаквах ми писа в скайп..казах си '' най-накрая..време беше да стане нещо..'' . Писа ми, че няма да се получи нищо, тъй като сега се зарибявал с друго момиче ;( не съм била уцелила момента каза също, че трябвало АЗ да отида при него лично да говорим, а не да пращам приятелките си.. и това е..всичко свърши вече.. сгреших много като не отидох при него да говорим и сега си плащам
    Та може ли да ме посъветвате как да постъпя от тук нататък..имам две възможности - едната да го забравя, макар че няма да е никак лесно, а втората да продължа да го харесвам, но да се опитам да не мисля постояно за него... ;(;(;(
    Там ти е грешката..не мисли,че все другите ще ти вършат работата..за тва не е станало,сигурна съм.Забрави го и не храни никви надежди...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Оооо тоя ми мяза на някакъв женкар .. остави го не си заслужава ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: боли...

сгреших много като не отидох при него да говорим и сега си плащам
    Какво си плащаш?Ти дори не го познаваш.

едната да го забравя, макар че няма да е никак лесно
    Защото ти така си си втълпила.Някакъв пес...

да продължа да го харесвам, но да се опитам да не мисля постояно за него... ;(;(;(
    Ти няма да го харесваш цял живот.Просто ще си губиш времето с глупости.

Извод:Намери си хоби и стига си се размотавала по кафетата...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Добре дошла в МИДАТА

Можеш да продължиш да го харесваш и някой път да ти се отвори шанс, когато той не изпитва интерес към онова момиче, и тогава веднага да го заговориш и можеш да му кажеш, че като начало можете да се срещате без да осъществявате сериозна връзка и той може да те хареса. А можеш и да го забравиш и да фокусираш интереса си върху друго момче.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    оф намери друг.стига драматизира

Добре защо всеки път е трябвало някоя твоя приятелка да ви урежда среща и т.н., а и така на кафе не става , трябва да изезеш с него да го опознаеш, а и той теб, защото хубаво харесва ти, но ти си видяла само външният му вид, не си го опознала като човек какво представлява, ми ако не ти хареса тогава, ще разбереш, че тези 3 месеца са били напразни мечти за нещо, което не познаваш. Не трябва толкова много да се вглъбяваш в някой който ти е направил впечатление само с визия, защото това не е всичко, това само в началото е важно после е без значение как изглежда. Живей си живота и не се сдухвай за такива неща

И аз ти казвам остави го не си заслужава знам,че те боли,но повярвай опиташ ли се с времето всичко ще е наред....Аз все още страдам по бившия,,но не както в началото вече мие почти безразлично макар,че при нас стоят другояче нещата За това се насочи към друго момче с което би била макар и,за да забравиш сегашния което не е никак правилно

П.П. Следващия път не се доверявай на приятелки,а си върши сама работата

Град
    Насред пустошта, между сенките
    Ще ти кажа това, което има в 12-13 от всичките ми 15 поста: AVE ROCK VE Забрави го! Той доколкото разбирам не е нищо прекалено специално за теб и ако просто си намериш друг ще ти е кефещо и няма да ти пука за този

не си герой в драматична сапунка

Според мен най-добре е да го забравиш,след като не ти е обърнал внимание.Може да е трудно,но ако си хванеш свестно момче (като мен ) и се получи стабилна връзка ще го забравиш

Повече от фен
    не се ядосвай ,че не си отишла.изглежда някаф несериозен,женкар така ,че п -добре че не си тръгнала с него
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ъм... освен, че звучи несериозен... на мен ми се струва, че приятелите му са го разубедили за теб... пък щом е опрял до там да се влияе от чуждото мнение, значи не те харесва достатъчно и не те заслужава...

Супер фен
    И на мен ми изглеждат малко несериозни постъпки от негова страна.. замисли се...

Мега фен
    Град
    Earth...
    баце
    не знам кво ти кажа

Град
    Дълбините на канала :D
    Забрави го,но само ако можеш..

ИМА И ДРУГИ !
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    МяЗа ли ти..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ше боли я .. свиквай
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ее ии защо трябва да го забравиии ....! мм не се отказваи продалжаваи да се бориш за него но не му падаи в краката драж се на положение и се бори за него
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    избери си вариант номер 1
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Добре дошла в МИДАТА

авторке, много грешки имаш, определено. никога не карай друг да ти върши работата, тва си е правило, иначе все нещо се обърква. а и е било тъпо приятелката ти да казва, че го харесваш. трябвало е малко да се позабивате и тогава той сам да разбере, не тъкмо да си кажете имената и айде- харесвам те . а и мисля, че той не те е харесал тогава, а го е казал от учтивост. освен това щом приятелят му е казал ''тая ли бе'', значи и той не те е одобрил, което пак не е в твоя полза. аа и не е тряало да му пишеш по скайп нз си колко пъти, като виждаш, че не ти отговаря ;д айде продължавай смело напред и няа се плашиш
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    И аз съм на това мнение!
    Абе как ще каже на твоята приятелка ти да ходиш при него?!Много е дебел и неможе да си мръдне задника ли,немога да разбера?!Момиче оставяй го тоя глупак,въобще не се занимавай,единственото нещо,което може да стане е той да съжелява,че е постъпил така!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си