- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .jklbjlk
Въй (от бургас съм кво да се прави), кви са тея работи детски градини или 8-9 годишни.Нямах представа че почвте толкова рано.Аз лично не го прая, пък и казват че тези които го правели започвали полов живот по късно (чела съм го някъде не помня вече къде) нз колко е вярно.Ама извиняам се да си играете с камиончета и кукли и да мастурбирате.Нз просто не ми е приемливо.За мене е нормално на 12-13 не6то такова
Въй ама наистина ли не го правиш или не искаш да си признаеш?Първоначално написано от Little_Lady93
луди работи... ти помниш ли вчера какво си ял?![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ми не ми е нужно![]()
Нз не че не е хубаво ама самата идея да го првя не си ме кефи.По добре секс
Спор няма ама понякога,просто за разнообразие кво лошо има и извинявай че започнах с "въй" не ти се подигравам!Първоначално написано от Little_Lady93
Е на нас ни се подиграват като казваме майна на всяка втора дума ама майната му!!!Първоначално написано от Little_Lady93
![]()
4 kклас може би![]()
И аз като някои други в детската градина си играех с него,иначе от 3ти клас мастурбирам.Ама спермата ми дойде по-късно.![]()
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Май май...ама кво ти пука бе хахах важното е да сме различни
![]()
П.П. извинявам се за off topic-a![]()
От как се помня братлета![]()
защо да не като ти е кеф
![]()
Първоначално написано от yambolov
леле![]()
ако съм родител и детето ми лъска на скат, аз сериозно ще се замисля
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
и аз така , смисал не още 3ти ама към края на него ..Първоначално написано от zdravk0
![]()
![]()
![]()
и аз в детската на 4-5
![]()
![]()
![]()
а п1к п1рви клас си бях засмукал оная работа с прахосмока4ката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки мастурбира, но не си признава.. Аз от 13 годишен почнах, ама вече не го правя толкова често..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Така е... ама не жидвам какво срамно има в това, даже наобратно - мисля, че е НЕ нормално ако някое момче никога не е маструбирало и не го прави дори и рядко ;]Първоначално написано от l0lz
Mи, брат, не ме е срам, просто ми омръзна вече, като идея и ме мързи..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
6-7 годишен някъде.
6-7 годишен някъде![]()
хехе знаех си че не съм лудПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
ето я мойта компания
и аз там 3/4 клас не помна
One 4 the money , two 4 the show
в детската градина![]()
![]()
![]()
![]()
Хермафродит съм.