- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .jklbjlk
От около 7 годишна ама тая година разбрах какво правя![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
аз на 11![]()
ами аз бях маи 5 клас ама не си спомням много добре се пак ко толкова кога си почнал маструбацията важното е че го праиш и те кефи![]()
7 години тамън бях първи клас 1-вата чикия никога не се забравя !!!!
Който иска да пишееее
Пф.. не помня.. Рано беше.. Твърде рано, но поне имам установени навици..![]()
ОО бях много малка, изобщо не знаех какво правя, но ме кефеше и продължавах. Само се пипах, не съм си бъркала, страх ме беше![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не си спомням много добре,но мисля,че съм бил на 10-11 години...![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ставаме 3-маПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Just Do It..
Вие сте ангели бе аз на 4-5 години почнах, то не беше чикия а си притисках краката и някво почвам се едно еба нали...Първоначално написано от BluEWisH
И се стигаше до много як момент което сега разбирам че е било оргазъм ама немах сперма нали
Наще като ме видеха изпотен им ставаше ясно ко съм прайл мн ми се караха ма не ми пукаше... 1ви клас спрях... иначе нормално май 7-8 клас почнах
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Абе пичове, за първа чикия пишете когато сте се изпразнили, а не само пипали.
Аз н а 13 изгърмях.
шшшш кво прайте фе .... мнооу от рано сте научили занаята . ми мисля че бях да 16 или 17
Когато бяхме малки, аз бях на 12 един фр ми разправяше как всеки ден лъскал и почнал по малко да пуска и след известно време пускал нормално само че не ми се вярваше мн мн щото човека беше на 10 и бепе от тея дето много си слъгват... тъй де до ден днешен си е такъв![]()
иначе аз за първи път изгърмях на 14 май![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Към 5 клас лол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Втория срок на 3 кл![]()
![]()
![]()
![]()
levskar4e7y2112 ....my skype (sun)
4/5 клас някъдеее![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
4 клас твърдо !!! Помня как се редехме лапетата на един покрив с изглед към звездите, всеки се хванал за малкия (тогава) скоростен лости Жули яко
![]()
![]()
не съм сигурен.. може би 3-4 клас![]()
ми малка бях,не знам,10-11..въбоще не мога да си представя как се е стигнало до тва и кво съм си мислела,че всъщност правяама си ми харесваше и си продължавах смело!
![]()
инжектирай ми любов..
на 9 брато само че нямах "сок" още а той дойде по-късно