- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спорче
abe mn ste zle be hora pitame koi ot 3mata ne dali sme qki ili ne.Koi ot 3mata e nai gotin fanali sme se na bas ne mi puka dali ni haresvate ili ne eee...
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Ми никой от 3-мата не ме кефи особенно ,но третия е най-добре![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
дам... и аз така мисляПървоначално написано от sweatkiss
![]()
дай по-хубава снимка на първия...![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
мн съм затруднена, никой не ми харесва
Офф...имам идея как по-лесно ще определим кой е по-готин...Снимайте се по един и същ начин(в анфас най-добре)или както си искате ама да е по-един и същ начин за да определим най-добре..За сега мисля че 2,ама трябва някаква нормална снимка на 1....![]()
втория да не са казва здравко![]()
иначе никой от 3мата![]()
какво има общо това със секса?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
+1Първоначално написано от Ufff
![]()
темата е за Кофата
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
мишлета шъ въ изям и ТриМцътА обадете ми се 0885398246![]()
:P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
темата ти е мека казано абсурдна, пробвай се в друг раздел и почни да пишеш на кирилица!!!