- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странно, но факт
Иначе казано 1-3 1-3 1-3 .... демек е*е ти се та 2 не виждашПървоначално написано от 6napiii
![]()
![]()
![]()
Бъдете по-откровени - не падаме от Марс !!!
горкото.. отиди на козметик
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ще си намериш.Споко да не ти пука.Имаш още много време.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Статистиката показва, че в България жените са с ~10% повече от мъжете.
Също така, съотношението между хомосексуалните мъже и хомосексуалните жени е ~ 7:1.
Спестявайки ви сложната математика, драги ми дами, освен ако не толерирате полигамията, ще има такива сред Вас, които да са на сухо.
Оо, я стига!Изобщо не се притеснявай, за всичко си има време все ще му дойде времето и на това, пък и ти си такава симпатяга.
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ownage..Първоначално написано от akinom
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ако не можеш да напишеш нещо смислено .. по-добре не пиши .Първоначално написано от l0lz
и аз искам![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не се притеснявай .. и твойто време ще дойде .. а и все пак си на 16 - живота е пред теб .. по-добре изчакай да намериш точния човек .. а не да тръгнеш с някой и да скъсате на третия ден ..![]()
да нормално е и аз бях така до преди няколко месеца (17 г.)
пп:стига сте ги редили тия клишета, това със срещането на точния човек няма ама нищо общо. и не не за всеки влак си има пътници.
Welcome to the end of the thought process.
Всичко с времето си,някой на твоята възраст като са имали много приятели не се гарантира,че са били щастливи с тях![]()
[/b]
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Както казаха повечето.. има време![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()