.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

А ако приятеля ти е по-висок от теб?!

Малко съм объркана и бих желала да чуя чуждо мнение. Приятеля ми е по-нисък от мен с около 4-5см. Той е чудесен човек, много добре се държи с мен и мисля, че мога да се влюбя в него. Но проблема с ръста си остава. Аз съм от малък град и тук такива двойки са рядкост. И чесно казано ще ме е срам, ако някои от приятелките ми ни види заедно. На мое място как бихте постъпили?!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Бих го сложил на Прокрустово ложе.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Това не трябва да те притеснява.

Ръста няма значение.Ако наистина го обичаш и той теб също няма да ви пука за това...

Да ти имам проблема

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Едва ли някой ще каже нещо а ако го направи значи е наистина глупак.
    Толкова рядко се намира човек с който да се разбираш и всичко между вас да е прекрасно и е жалко да се отказваш от него заради глупости като ръст, тегло, липса на време или каквото друго можеш да си представиш. Щом се чувстваш добре с него - давай!

Околоните обикновено нищо не мислят по въпроса, всеки си има право на избор. Ти си втълпяваш комплекса сама, а това е най-лошото - показва, че самата ти си повърхностна.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    И за 4-5 см прайш проблем Не искам да те обиждам ама бахти комплексарката
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Щом отношенията са ви ОК, зарежи ръста. Не си заслужава за такава дреболия да се тревожиш
    Sometimes people run away just to see if anyone cares enough to follow.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Е айди да го дискриминираме че по нисък а? Аз какво да кажа за тея дето са по-ниски от мене, да ги забравя че са хора ли. Всички сме хора и при това различни, но уникално различни. Това не трябва да те притеснява както не притеснява повечето хора тука. А това че е рядкост в твоя град какво те притеснява. Защо винаги трябва да бъдеш от мнозината, бъди от малцината по готино е.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    eee kakvo tolkova ne se pritesniavai tova ne sa 10-20 sm taka 4e gore glavata i izob6to da ne obru6ta6 vnimanie na tova
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Немога да търпя приятелката ми да е по-висока от мене тъпо е, а като е по ниска е супер яко
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не е особено естетично издържано, не е особено удобно, ама кво ти дреме ?
    И при мен е така, гаджето ми е 2-3 см по-нисък от мен, не ходя с високи обувки като съм с него, за да не направя разликата още по-голяма, не от гледна точка на околните, а от това, че и на мен не ми е удобно, нито да го гушна, нито нищо ..
    Човек рядко намира момче/момиче, с което да се разбира хубаво, такаче е глупаво да да се отказваш от някого заради ръста му..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на SunSmile
    Абе кви са тия глупости бе?! Големият проблем са няколко сантиметра...?! Ти по ръст ли ще си ги избираш или по сърце?!
    Глупаво е, ако се срамуваш от това, че е малко по - нисък. Той да не е виновен, кво може да направи човека?!

... да ти имам ВЕЛИКИЯ ПРОБЛЕМ...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Е перфектно те разбирам!
    Мъжете се комплескират ако си по-висока от тях...И са не ми казвайте че не е така защото съм си говорила на тая тема и са си казвали
    Ми значи не би трябвало да ти е проблем! 3-4 см не са много,а и ако сте яка двойка кво като си по-висока :P Не пропускай да изживееш нещо с него само защото е мааалко по-нисък. Аз така мн се замислих с бившия защото и той ми се стори малко по-нисък(всъщност е малко по-висок) обаче тва е човека който ме накара да чувствам отново и колкото да ме е наранил не съжалявам за нищо...
    Така че давай смело :P

Bahti kwi k*chki imalo... da gi isram ot rysta na priqtelq im... Yjas
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Споко, ако имаш чувства към него се наслаждавай на връзката и не давай на този малък нищожен проблем да ти пречи.
    Един от най добрите ми приятели си хвана приятелка по висока от него със близо 10 санта, ама цент не му пука - на теб също не трябва да ти пука толкова за хорското мнение.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    От естетическа гледна точна не изглежда добре, но иначе пука ли ти...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Щом се притесняваш от него, значи просто не бива да сте двойка.

Не мислиш ли, че звучи безумно. Теб те е срам от него, но иначе ходите?! Що за парадокс. Остави момчета да си дири късмета някъде друга с някоя, за която това не би било проблем. Само би го комплексирала още повече, ако се досети, че това в него те притеснява. Това би го наранило хиляди пъти повече, отколкото от една раздяла.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Абе кви са тия глупости бе?! Големият проблем са няколко сантиметра...?! Ти по ръст ли ще си ги избираш или по сърце?!
    Глупаво е, ако се срамуваш от това, че е малко по - нисък. Той да не е виновен, кво може да направи човека?!

... да ти имам ВЕЛИКИЯ ПРОБЛЕМ...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Колко си повърхностна...Не заслужаваш това момче.Каква е тази любов,щом те е срам от нещо в него?Той не е виновен,че е по-нисък.

Аве хора сериозно ли имате това за проблем .........
    Това не бива да те притеснява .
    A.D.I.D.A.S.

Щом държи на теб не би трябвало да има проблем.Но май ти не го заслужаваш шом ти хрумват такива въпроси

ето още едно доказателство колко са повърхностни (част) от момичетата ама кво да се праи без тях не можем

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Що за ограничено мислене имаш?!
    Или си някоя 14 годишна лигличка,която мисли,че външния вид е най-важен?!Ако е така - спокойно!!!До няколко месеца приятеля ти ще навлезе в пубертета и ще се издължи ...

Резни си краката ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си