.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на BigFakeSmile

да споделя :}

може би има един двма които ще се сетят, че дооста отдавна имах тема, в която писах, че момчето в което съм влюбена за мина да живее другаде..
    сега той е тук (още само за 3 седмици...)
    и аз разбирам, че за цялата тази година чувствата ми към него са същите...това разтуптяване на сърцето като се сетя за него..щастието, когато видя красивите му очи...само той ме кара да се чувствам така..не разбирам защо..
    въпросът ми е (искам просто странично мнение) дали е удачно отново да съм с него и да се виждаме (просто сякаш желанието е непреудолимо, толкова му се радвах като го видях..а и толкова време съм чакала този момент)??
    а преди да отговорите, само да уточня, хмм...как да се изразя..ааз съм, така да се каже, твърде чувствителна (когато става дума за него)
    когато бях с него (щото излизахме няколко пъти) просто стоях, бях го прегърнала и се молех този миг да не свършва...и никога да не си отиде..но..
    просто към него имам нещо адски ссилно..+ че съм много лесно ранима..имам чувстото, че той с една дума може да ме съсипе..
    мислите ли, че сега щом съм с него после ще ми е още по-трудно да преживея, че го няма..?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Не си подливай вода сама.Помисли си какво ще изпиташ когато той пак си тръгне.По-добре го избягвай и изчакай бурята да отмине.Не си заслужава...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Каквото и да кажем - ти ще направиш каквото искаш

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar
    Не си подливай вода сама.Помисли си какво ще изпиташ когато той пак си тръгне.По-добре го избягвай и изчакай бурята да отмине.Не си заслужава...
    Напълно съм съгласна , Не си заслужава !

Голям фен Аватара на Aicken
    остави се да те води сърцето , после ша сажаляваш
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    От части и аз съм съгласна,но щом желанието е непреодолимо деиствай но един съвет (съвет,защото е повече от ясно,че каквото и да ти напишем ние тук ти пак ще се срещеш с него) та да се върна на съвета колкото и да ти е приятно не се увличай,защото както казаха преди мен после като замине ще ти се иска да не си жива и няма да можеш да си намериш място 1-2 седмици минимум след това (казвам го от личен опит) Но според мен трябва да поговорите открито ида разбереш той какво изпитва ако те харесва или чуствата му са по-силни към теб тогава чудесно (остава само болката,че е далеч),но ако иска да сте на ниво само пр тогава не можеш да направиш нищо освен да изчакаш с времето всичко да отихне и ти го казвам точно,защото си написала,че си ранима. Успех

Според мен бъди с него,защото и в 2-та случая ще съжаляваш...
    А така поне ще добавиш нови спомени към старите... : )
    А не казваш той какво чувства към теб... ?

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ами, ако си идва често (примерно ако е от друг град в България) и имате някакъв шанс да осъществите връзка от разстояние - пробвай, но съдейки по подписа ти ми се струва, че живее е Германия и... май ще е трудно! Ама както казаха по-горе и в двата случая ще ти е трудно... така че поне се забавлявай докато можеш!

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Миличка в труден момент си сега... и в двата случая ти пак ще страдаш... или бъди силна, за да бъдеш с него през тези 3 седмици или стискай зъби и го остави ...И за двата варианта ти трябва смелост и издържливост! Просто направи това което мислиш, че за тебе е най-добре, но и помисли за после! Успехче!
    +1.

Сложна ситуация ... мазохизъм рлз

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Според мен бъди с него,защото и в 2-та случая ще съжаляваш...

ами, миличка, ако и той иска да е с теб, защо да не се радваш на малкото време, в което можете да бъдете заедно? Все пак и в двата случая ще страдаш - в единия че след като сте заедно той пак заминава, а в другия, че просто не си си позволила да си с него. Просто избери това, от което ще те боли по-малко

Познато ми е това, за което говориш. Знам какво е да обичаш, че чак да те боли и когато сте заедно да не искаш този момент никога да свършва.
    Изживей си тия 3 седмици с него защото е много вероятно ако не го направиш пак да страдаш плюс да се обвиняваш защо все пак не си била с него.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    +++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И без това ще те боли, когато си замине отново, затова действай Ако и той те харесва - преживейте незабравими 3 седмици Не мисли за после, наслаждавай се на момента.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

От една страна веднаж се живее и ако толкова много го искаш трябва да си с него ,но си помисли заслужава ли си риска след това дьлго да страдаш!

След това ако замине отново,както ти сама казваш,че си лесно ранима, липсата му,няма да ти повлия добре.Ако пак започнате да се виждате чувствата ти към него ще станат още по-силни и ще ти бъде много по-трудно да се разделиш с него.....
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Град
    Neverland
    аз ще съм честна, според мен ще страдаш и в двата случая. ако сега си с него ще страдаш когато си тръгне ... ако не си, ще страдаш за това, че си пропуснала тази възможност. и те разбирам. и знам, че е трудно, но се преодолява (в даден момент). просто сама прецени, кое ще те боли по-малко и действай.
    You're one of God's mistakes...
    you crying, tragic waste of skin.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си