- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странно, но факт
вече съм на 16, нооо до сега съм нямала гадже (като изключим тези от детската) ... нормално ли е? всички около мен си имат и се чувствам като аутсайдер...
предлагам се срещу заплащане за 50стинки на ден целувам се много хубаво гушкам и други неща ама не е този форума![]()
не се притеснявай,това да ти е проблема![]()
стига бе хора кви са тия теми вече виждам най-малко 5 подобни за 1 седмица
за всеки влак си има пътник
пп
накрая зако съм пускал тъпи коментари ми темата като е тъпа нямам си гадже намери си![]()
Да нормално е да се чувстваш тъпо и аз съм в такъв период,само че съм на 19![]()
Е, животът не свършва на 16 де... Имаш време. Не си срещнала точния човек - не се плаши!![]()
Разбирам да си на 30 и да имаш подобен проблем, тогава си е проблем и то много голям, но ти си едва на 16 не се притеснявай.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Нормално е спокойно ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Една позната на мама загуби девствеността си на 35(тоест преди няколко месеца)Първоначално написано от kobrichka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тааа...по темата:Не се притеснявай,когато дойде момента ще ти бъде много приятно.Сега просто не мисли за това и се занимавай с нещо приятно.
Защо пък толкова бързаш?Има си време за всичко, явно още не си намерила правилния човек (:
Първоначално написано от kobrichka
зимай се със слави трифонов![]()
е то и аз съм почти такаако ме искаш
ама съм с 1 година по-малък - слабичък съм (не мършав) единствения ми порок е писането на пълни глупости по форуми
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не виждам нищо "ненормално" в цялата история (: Разбирам че е гадно.. До много скоро бях в абсолютно същата ситуация, но какво да се прави.. съдба. С времето всичко ще си дойде на мястото![]()
Не се притеснявай, има време![]()
nicolepcd
При всеки различно ..и твойто време ще дойде,не се безпокой.
Абе товаа да тии е проблемаа .. товаа не определяя че си аутсайдер .. не се тревожии ии тфоятт ден ще настъпии .. ии тогаваа ще ти е многоо готт![]()
И аз съм така не се притеснявай :P
Vin diesel RULZZZZ
нормално е ... аз съм на 14 и тази година от всичките ми приятелки само аз нямах гадже и пак ми беше добре![]()
![]()
Споко всичко се връща ... После пък те ще страдат, че нямат гаджета![]()
Има време, не бързай толкова..момчета колкото искаш..ще намериш подходящия![]()
на 16 си вече за песнияне разбирам кво толкова се шашкате сички че нямате гайета докато не го преодолеете няма и да си хванете ( не че аз имам в моента де
) ама кат спре да ти пука и те заглеждат по улиците и имаш някво друго излучване кат сеи се свил на тпка и си измисляш проблеми и се комплексираш само на теб ще ти е гадно и ще имаш излъчване на смачкан гущер. просто не му мисли и сичко ще се нареди
Режи вените, не е нормално..
ти базикаш ли сееее???![]()
това му е проблемаПървоначално написано от allie
То пък да имаш гадже е големия келепир![]()
На твое място бих предприел нещо.Не чакай точния човек,трябва ти поне НЯКАКВА връзка,трябва ти опит.Иначе рискуваш да изпуснеш своя влак и да съжаляваш страшно много.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.