- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма със вкус на ананас
За тези,които си мислят,че сока от ананас не променя по никакъв начин спермата - ЦЪК!!! А може и да го пробвате с половинките си (ама после раздел "Любов" може да се напълни с теми "Послушах една съфорумка и приятелката ми ме заряза ... Какво да правя?!")
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бъзика те тази.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
Богата ли е на фибри и фитонутриенти?Първоначално написано от AgentSchtuz
някой да пробва арпаджик да яде и чесън може да са получи нещо интересно![]()
вкусът пряко зависи от това кое си ял в последните 3 дниПървоначално написано от Chuck93
![]()
Не знам дали става с вкус на ананас обаче когато за първи път опитах спермата на приятеля ми беше супер сладка много се очудихи бях чувала че от ананаса се подобрява и го попитах пие ли сок от ананас и той ми каза че почти никога не пие сокове...И от 2 седмици нещо е почнал да се грижи за спермата си постоянно се разкарва с някакви сокове от ананас
и спермата му няма вкус на сперма ми на някакво сокче
![]()
![]()
ама не мога да я определя точно че има вкус на ананас
аама е вкусно
![]()
Първоначално написано от Ufff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно е особено с ананаса.. но чак на вкус същото да го докара не знам .. спермата е белтъци .. малко трудно
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако следваме тая логика, тогава като ядем боб, лайната ни ще имат същия вкусАко се чуваш какво казваш, просто и ти ще се засмееш.
ами следващия път му кажи да хапне ягодки със сметана![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Или мастичка с мента... направо да мята облакПървоначално написано от teenems
![]()
![]()
![]()
Да не си я опитвал ?Първоначално написано от lovec
Първоначално написано от Ufff
.. ейй хораа страшни стее!!!!!!Първоначално написано от nqmam_name
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувала съм да, но незнам дали е така - не съм пробвала![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Храната влияе на вкуса на спермата. Ананасът я прави по-приятна и дори леко сладникава, но не с вкус на ананас![]()
Представяш ли си ако цял ден пиеш сок от кисели краставички какъв ще е ефекта?Първоначално написано от Chuck93
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
в нета четох че ананасът подобрява вкуса на спермата а ако мацето гълта задължително трябва да ядеш тва а не:лук,чесън,чушки хах вече си представям как ми гълта и след 2-3 сек бега до хладилника и ми ограбва ледчетата![]()
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Научно доказано е че ако ядеш 4 5 дена една и саща храна примерно само някав плод или зеленчук спермата наистина ще има лек вкус на тва което си ял... но не съм го пробвал де![]()