Здравейте!След няколко седмици отивам на море и мисля с какво да си обезкосмя триъгълника.имам проблем-всъщност това е нормално,като махна косъмчетата с колата маска,ми става червено,т.е.вместо космите има червени точки..сещате ли се?
с епилатор не става...с депилатор остават черни точки (не се маха целия косъм)досега карах с бръсначка ама вече спирам,(защото на следващия ден пак се появяват и боцкат)
само не ми казвайте да ходя на козметик..... ;Д срам ме е
..за да мине зачервяването с какво да се мажа ?ако имате същия проблем споделете
и с какво си обезкосмявате тр.-а?
Най-добрият вариант в случая е кола-маската, защото дава най-добър и траен резултат
А червените точици - прекалено ти е чувствителна кожата, мажи я с кремче след кола маската.
да ,колата маска знам,че е най-добрия вариант(без това с него се обезк.)
ми тогава? тея червени точки минават след ден-2. махни ги няколко дни преди морето
триъгълника добре,ама около бикини-линията като ги махна с колата маска,излизат пъпки![]()
![]()
+1.. И на мене ми излизат червени точици - мажа ги с крем здраве или БочкоПървоначално написано от lDoLLl
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Уф,да не правя нова тема ,а да ви питам тук - след като си направя кола маска,след колко време ще се появят отново?Колко седмици?![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Не мога да ти кажа с точност,но може бо около 2 седмициПървоначално написано от p3rf3c7
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.