Ного ви се моля кажете някои стоиностен ужас. Нещо от което наистина може да те хване страх ...
Празникът,на който Сара се самоуби
има го замунда
тегли
як е
Гарантирам ти 100 минути класика
легенда за кървавата мери.... на мен ми хареса![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Първоначално написано от graceless
Дам и аз не го намирам дори и в гугъл...Да не си объркала заглавието?!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
брутален филм е "Cannibal Holocaust"... кръв, мръв, кррвища, мррвища...Бугимен и Къщата с восък пасти да ядат...Още повече, че във филма има истински кадри и филмът е забранен в над 30 държави...![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
Да...вярно си е,точно за това не искам да го гледам.Първоначално написано от bazookarka
![]()
Иначе хубави ужаси... Остани жив,Мъртва тишина,Фреди срещу Джейсън,Последен изход(поредицата)...
mi gledai petak 13 gledal sam mn ujasi ama mislia che gi znesh shto ti haresvat ujasi dori mislia che si go gledala i tozi :d ama kakto i da e se pak da sam nekoi otgovor che sam nov tuka DD:
dont't fuck with me
House of wax
Final destination
Saw
The Ring
Midnight Meat Train
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ако говориш за филма, който излезе през 2008 - пълна боза е. нито актьорите играят добре, нито самият сценарий е добре измислен...просто филма съккс. много са променили цялата идея за легендата за Блъди Мери. иначе Градски Легенди 3:Блъди Мери (2005) е добър. въпреки, че пак е променена легендата по-става от по-новия филм, поне за мен.Първоначално написано от BeeRy
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Оо да, Градски легенди 3 ми е един от любимите.
Иначе и "Чистилището" до колкото помня беше хубав, "Червената роза" / "Rose red", "Отведи ме в ада" / "Drag me to hell" ми хареса...
аз Drag Me To Hell все се каня да го гледам с една приятелка и все не се престрашаваме, обаче много интересен изглежда. аз точно такива харесвам, като него-с духове, призраци и разни паранормални глупости. а иначе на Градски Легенди всичките части са добри. препоръчвам и Scream - и 3те части са добри.Първоначално написано от Goddess
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Тва пък е доста скучен филм, по-скоро приключенски, никъв ужас няма в него. Нещо обърквате жанровете.Първоначално написано от bazookarka
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Виж страха
Убийствен пъзел,като ти препоръчвам да гледаш най-много до 3 частОстаналите 2 филма ме приспаха на 15 и 30 минута
Погрешен завойЕдиницата ми харесва повече от двойката ама к'во да се прави
+ Градски легенди 3,но тях вече ги споменаха няколко пъти
А от една приятелка бях чула,че двете части на Очите на скалите също били много хубави,но аз лично не съм гледала нито една от тях
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Такъв филм не съществуваПървоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
![]()
как се хванахте
![]()
aми за мен истински ужас е не този ,който гледаш кръв и гадости ,а този който ,като го гледаш ти става напрегнато някво и го казвам ,защото има някои които предпочитат повече бруталните и ужасни сцени..за жалост в последно време такива не се правят или пък не са сполучливиаз бих ти препоръчала да гледаш : Vacancy - 1 и 2 , The strangers , The Amityville horror , ако искаш повече напрежение де , а ако предпочиташ повече гадости : Wrong turn 1 и 2 , The Midnight Meat Train , The Butcher и мн. други. А и един интересен филм ,за който няма как да не ти спомена защото е с интересен сюжет и по различен от останалите - Timber Falls. Дано съм помогнала
![]()
![]()
Akcent - delight (music)
Половината съм ги гледала но мерси на всички ако някои се сети още нека пише...
The house on the Haunted HIll - Къщата на призрачния хълм 1,2
Филмът е невероятно добър в жанра си и голяма класика.Който не го е гледал,много е изпуснал !!!
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
Ами Погрешен завой 1 и 2 (като 1 е по-хубав) и Свободни стаи(като пак 1 е по-хубав),обаче те се падат малко брутални.Особено Погрешен завой.
Абе какви са тия смотани филми дето ги давате тука бе.Към авторакта-отвори каталога на Замунда на раздел ужаси и си изтегли ей тоя филм http://zamunda.net/details.php?id=181705
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от DieselBlood
Не си падам по Руски филми ма ще го гледам ... Мерси
"Cry Wolf"; "My bloody Valentine"; "Valentine (2001)" ; "Amusement (200- много е добър според мен; "One missed call"; "Phobia"; "The craft"; "Long Time Dead " ...
За тези се сещам сега.
апфф и ако тва е ужас... първата част-айде изгледах го, но на 2рата заспах.. честноПървоначално написано от blackvelvet
за истински страшен филм не се сещам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук