.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Цигари ?!

Цигари ?!

така знам че темата е тъпа но все пак .. от цигарите според вас пълнее ли се или обратното ? или няма значение ? шот' от няколко дни се чудя ии незнам .
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Град
    София
    не се пълнее. казават, че като се спрат се пълнее... незнам честно казано, защото не съм ги спирала.

Цигарите намалят апетита..и аз съм чувала че като се спрат се дебелее,но не съм сигурна
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

всичко е до организма на даден човек според мен..
    вуйчо ми беше много слаб докато пушеше но като ги спря напълня с 50 кила някъде..
    но има хора които като спрат цигарите си запазват килограмите
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

50 кила?!?

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Повечето хора напълняват, когато спрат цигарите. Те търсят техен заместител и той най-често е храна. И така вместо да запалиш цигара, си похапваш нещо.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    50 кила?!?
    дамм .. като спря цигарите започна да пълнее ..обаче той беше висок и много слаб така че не изглежда толкова дебел вмомента..но предпочита да е дебел пред това да се трови с цигарите
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    При всеки организъм влиянието е различно.При някой не се наблюдава промяна в теглото нито при пушене,нито след спирането му.При други цигарите намаляват апетита и докато са пушачи отслабват,но след това дебелеят.При други не отслабват докато са пушачи,но като ги спрат похапват повечко и дебелеят.Но според мен никотина забавя метаболизма и докато си пушач може да надебелееш...просто не може да се каже точно и ясно какво причиняват на килограмите цигарите...Но все пак как може да пушите Няма нищо полезно в това,а вредите са големи...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Цигарите намалят апетита..и аз съм чувала че като се спрат се дебелее,но не съм сигурна
    дебелее се, защото вместо да пушиш се чудиш какво да ядеш само и само да не запалиш
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Казват, че се напълнява, като ги спреш.
    За мен обаче си е пълна глупост, защото имам толкова познати, които са ги спрели, и изобщо нямат разлика в теглото.
    Аз ги бях спряла за месеци и нямах абсолютно никаква разлика в теглото. Сега пак пуша, а килограмите са ми същите.
    И това с убиването на апетита винаги ми се е струвало тъпо.
    Поне при мен никога не е имало разлика.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Един път, като почнеш да пушиш си толкова пристрастен, че няма спиране. И ако ги спреш си има последствия, разбира се. За дебелеенето не знам, но последстията после са фатални. Цигарите убиват след време човека. Аз дори мисля, че се отслабва, защото цигарите вредят сериозно на белие дробове и изобщо на организма и си намаляваш апетита и се съсипваш. Това е моето мнение.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    София
    ^^ Ти цяла теория си спретнала Доста грешна ама айде..

еми мога да ви кажа че когато пушех наистина нямах апетит и да от цигарите се слабее,но когато се спрат може да напълнееш-наприемр една моя приятелка така стана с нея..

абе може да не се пълнее,но надали се отслабва

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Повечето хора напълняват, когато спрат цигарите. Те търсят техен заместител и той най-често е храна. И така вместо да запалиш цигара, си похапваш нещо.

Супер фен Аватара на j_adore2
    А колко е хубаво да запалиш една цигара след като си се наялл ахахх .. Иначе цигарите засищат и не ти се яде ..Аз преди време имах друга теория - просто от цигари не ти остават пари да ядеш Кофти положение.А навика от цигарите ее човек изпитва необходимост да държи нещо и да си слага нещо в устата .. за това след това става и надебеляването.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Това си е до човек, но принципно пушачите са свикнали да имат нещо в устата (конкретните цигари) и като ги спрат те търсят заместител, който в случея се явява храната. Цигарите подтискат апетита и затова докато човек пуши той не яде толкова много, но като спре цигарите апетита му се отваря и почва да прекалява с храната. Аз като спрях цигарите и гледах всеки път като огладнея да пия малко вода, колкото да залъжа организма ми и се получаваше.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    А колко е хубаво да запалиш една цигара след като си се наялл ахахх .. Иначе цигарите засищат и не ти се яде ..Аз преди време имах друга теория - просто от цигари не ти остават пари да ядеш Кофти положение.А навика от цигарите ее човек изпитва необходимост да държи нещо и да си слага нещо в устата .. за това след това става и надебеляването.
    Аз обожавам преди да легна да запала цигара Иначе да права си за засищането и пр. Поне и аз така мисля.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Е,ато ги спреш пълнееш.Съгласна( е не при всеки де),при мен е така-като ми се прияде нещо и запаля после нямам апетит за ядене.Други хич не ги бърка тази работа.От организма си зависи...май.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от hackberry
    абе може да не се пълнее,но надали се отслабва
    Преди пушех като издънена и нямах промяна в килограмите.Сега не пуша от година и половина (е запалвам в месеца 2 - 3 цигари) и от тогава съм отслабнала с над 10кг.Майка ми не пуши от няколко месеца и е качила някой друг кг.При всеки е различно ...
    Обичам те <3 !!!

бааси . 10 кила

Мисля, че се отслабва, защото един вид насищат организма.. А като се спрат се пълнее, защото апетитът се увеличава..

Мега фен
    Град
    Earth...
    пропуши и ще отслабнеш
    гарантирам ти

аз пуша ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    честито
    после не се оплаквай защо нямаш кинти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си