.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Повече от фен Аватара на SorrowNeverDies
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    31 СУЧЕМ, ве мееен
    Я, мойто даскало

По темата: НПМГ И 9НЕГ ^^

Aмерикански Колеж . :P

91 НЕГ мн ясно

Цитирай Първоначално написано от SorrowNeverDies
    31 СУЧЕМ, ве мееен
    Я, мойто даскало

По темата: НПМГ И 91НЕГ ^^
    да!

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    31 СУЧЕМ, ве мееен
    съгласна.

Loko Sofia
    Manchester United

Няма елитно училище в София.. в България.
    За мен темата е безмислена. . . За всеки човек това понятие е различно. . . Човек, който иска да учи математика, няма да каже че някоя от езиковите е най-добра и обратното. . .
    Аз си прецених тая година къде ще ми е най-добре и там си влязох. За мен спор няма, и все пак всяко училище си има издънки и недостатъци.

Демек . . . Темата е много относителна.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Dresden
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    9 FEG mn qsno
    Обаче училището ти пасва адски добре с аватара ти

еми.. Немската много ясно испанската 2ра английска всичките ми учители от уроците казаха че е по-добре от 1 и тва е) ..

Град
    around the world !
    Много зависи от това към какво си се насочил да учиш. Ако искаш някаква специалност - професионалните гимназии (които всъщност са си чисти техникуми, просто ги преименуваха в последните години). Там със средното-специално и после накъдето поискаш. Въпреки, че това средно-специално не значи нищо де, после кой знае на къде може да те духне вятърът. В Математическите гимназии образованието също е на много добро ниво, ако искаш информатика, математика и там вече биология и химия, това са гимназиите Те си дават най-добрата подготовка И все пак, ако искаш да се занимаваш с езици - езиковите гимназии са си цялата истина, в топ 10 на най-добре представилите се на матурата по БЕЛ са само езиковите гимназии, за какво говорим И като се поразровите из интернет, ще видите на колко места пише, че езиковите гимназии дават най-доброто образование. И все пак - на който каквото му харесва, всеки сам си преценява

По темата

91-во, 73-то, 1 и 2 английска, испанската и френската

Цитирай Първоначално написано от lillytheone
    еми.. Немската много ясно испанската 2ра английска всичките ми учители от уроците казаха че е по-добре от 1 и тва е) ..
    И като някой друг казва е така , така ли ? ОМГ , ако искаш да знаеш в 1АЕГ получаваме много по-добра потготовка от което и да е даскало с английски . Всичко си зависи от учителя . Аз лично мога да се похваля ,че бях при най-добрата учителка в София за 2008/2009 уч.година Галя Иванова . И просто мога да изляза по улицата и да се похваля че знам добре английски, отчетливо !
    терорист дисар !

Отвън най-якото е Американския колеж...Нищо не може да се сравнява с него...А по образование-пак.Само виште на сайта колко хора са приети в Харвард или Йел,абе въобще....
    Иначе 91 немска може да се сравнява с Американския,но Американския е най-доброто...

Град
    Rock City
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Всяко училище си е добро само по себе си,зависи откакво се интересуваш..
    Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от tairaaa
    Отвън най-якото е Американския колеж...Нищо не може да се сравнява с него...А по образование-пак.Само виште на сайта колко хора са приети в Харвард или Йел,абе въобще....
    Иначе 91 немска може да се сравнява с Американския,но Американския е най-доброто...

Наясно ли си, че само в Американския колеж се учи

ENGLISH - American , а във всички държавни училища ENGLISH - BRITISH И все пак Американския колеж е частен, ние като цяло става въпрос за държавни .. Не е редно да съпоставяш частно с държавно, все едно да съпоставиш частна болница, в която да си платиш за всичко и да си спокоен, или в държавна пред разпадане ?!?

Говорят, че 91 НЕГ била най-елитната гимназия, пък колко е вярно незнам... Но едва ли, то за да учиш немски едва ли си нормален...
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Цитирай Първоначално написано от Unendlich

Наясно ли си, че само в Американския колеж се учи

ENGLISH - American , а във всички държавни училища ENGLISH - BRITISH И все пак Американския колеж е частен, ние като цяло става въпрос за държавни .. Не е редно да съпоставяш частно с държавно, все едно да съпоставиш частна болница, в която да си платиш за всичко и да си спокоен, или в държавна пред разпадане ?!?

Ok значи Немската или 1 АЕГ.Ма н.з наскоро ми казах ,че 1 АЕГ е по-зле от 2АЕГ.Вие какво ще кажете???

Град
    around the world !
    Вече зависти какво искаш да учиш - дали английски, дали немски, някои искат испански, френски и така ...

Ok значи Немската или 1 АЕГ.Ма н.з наскоро ми казах ,че 1 АЕГ е по-зле от 2АЕГ.Вие какво ще кажете???
    1 АЕГ неслучайно е ПЪРВА.
    ако искаш да учиш английски - най-доброто училище в София е 1 АЕГ.
    ако искаш да учиш немски - 91 НЕГ
    френски - 9 ФЕГ и т.н.

(:

така че не може да се определи коя е най-добрата гимназия, зависи от желанието на кандидастващия какво иска да учи.
    а иначе тази година трите гимназии с най-високи балове са 91 НЕГ, 1 АЕГ и 164 ГПИЕ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си