- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако в новото училище има много кифли ?
0хх не знам аз ще ходя в 7-мо, а то се води малко по строгичко и сиг. няма да има много кифли, но не ви завиждам ако имате кифли в даскало![]()
![]()
![]()
Е вярно има ги и някои печени обаче тез от рода ''натокана, изрусена кукла барби '' много ме дразнят и дано да няма такива... Е вие как бихте се държали с една такава ''барби''![]()
![]()
![]()
![]()
О,ами то във всяко училище ги има такива.
Как бих се държала?Нормално,естествен о.
Просто няма да се движа в компанията й,но и няма да се държа гадно.Да се държи както си иска,да се облича както си иска..мен не ме бърка.
Хора като хора, пука ти
nicolepcd
Ем като има ще ги ебеме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахахахахаПървоначално написано от super6ef
забавен си почти колкото Къци.
Ми просто няма да й обръщам мн внимание... 'Здравей-Здрасти' и тва е![]()
Като ходих да се записвам във френската и още на входа гледам една руса "мадама" с пет тона фон-дъо тен и с възможно най-дългата и бухнала коса ии реакцията ми беше нещо от сорта "леле,къде съм попаднала" ;DD Мен по принцип не ме бърка външността на хората, важен е характера, не всеки е такъв, какъвто изглежда (;
Въпреки, че е кифла и тя е човек (учудващо, нали?!). Просто няма да се движа с нея, но естествено запазваме културата на здрасти, чао
(голяма съм поетеса
, някакви много странни изречения съставям ) . Освен, ако не се заяжда тогава отвръщам
. Такъв човек съм, че не си трая
(просто не ми е в природата
) .
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
И да има, ще ги преживееш, те не ядат хора![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Първоначално написано от smiLexaga1n
дам и аз не си трая![]()
![]()
Какво ти пука какви са другите. Гледайте себе си![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А ти имаш чувство за хумор колкото Тодор ЖивковПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
![]()
![]()
Ау така като почнете ми кифли ми емота.Кво в здравето ли ти бъркат отминавай ги и толкоз
<3forbidden taste is the sweetest<3
Хмм... Това определено е интересен въпрос.
Ако има много кифли определено това ще доведе до проблем с килограмите![]()
Я по добре запиши някакъв спорт или почни от сега да нагъваш по малко кифли за да можеш да устоиш на изкушението като почнеш даскало.
Наистина важен въпрос, но не съм сигурен какво точно да те посъветвам
![]()
Щом те дразнят, не общувай с тях и толкова. Ако има такива в моя клас, бих отбягвала компанията им и готово.
Първоначално написано от Biskfitka
Кой го казва...
btw, моето даскало е пълно с кифли, макар да не би трябвало. Просто ги отбягвай и не се заяждай, макар да можеш да ги затапиш когато си поискаш![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По принцип ги обичам с шоколад, ама на времето и аз имах такива съученички, дето много ми лазеха по нервите с техните превземки и лиготии. Не се занимавай с тях и ще живееш по-дълго
![]()
Live now, this is your time!
По принцип ги обичам с шоколад, ама на времето и аз имах такива съученички, дето много ми лазеха по нервите с техните превземки и лиготии. Не се занимавай с тях и ще живееш по-дълго
![]()
Live now, this is your time!
Хич не им обръщам внимание на тия кифли. Ти не се тревожи - просто ги зарежи да следват глупостта си.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Субекти като авторката дразнят не по-малко от тези,които я дразнят нея.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
изяж ги ]![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong