- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако в новото училище има много кифли ?
Колко кифли имаше в бившето ми даскало,не е истина.Намери си готина компания и кфо ти пука за останалите?
![]()
Всички кифли на ТЕСТО!!!![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Има ги много такива навсякъде вече,най-добре да не им се обръща внимание!![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Бъли му мамата. Аз да не ходя в даскало за компанията. Отивам да се отчета, че съм там и толкоз. Мене какво ме засяга кой какъв е. Имам си приятели, имам си гадже, с тях излизам и с тях ми е приятно. Другите да се опраявят. Държа се човешки към всички, пък ако ще и Чък Норис да са, през оная работа ми е. Баси колко заинтересувани хора има от училищния живот![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Щом ти пречат, не им обръщай внимание. Подминаваш ги и толкова. Не е нужно да ги обиждаш. Щом са преценили да са такива, нито ти ще ги спреш, нито някой друг.
Хайде успех в новото училище/![]()
7-мо и строго, да-да.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
То че ше има ше има..ама ако нещо започнат да се заяждат тяхно чудо го няма никъдеПонеже съм забелязала че всички са много отворени,ше има и такива моменти..ама и аз не съм свикнала да си трая
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Изобщо няма да ми пука ако намеря добри приятели в класа![]()
Ми..принципно не съм създадена да тряа такива издънки на природата,но зависи от тях самите,защото в новото даскало от познати знам,че има много такива индивиди,ама здраве да е,пък с тея ще се оправим. хд
Както с другите хора,това че са кифли не ми пречи.![]()
Навсякъде ги има.... Ако не ми се перчат - окей... Ако стане обратното - ще има лоши последствия за кифъла![]()
Важното е приятели да си намеря :-] Кифлите не са моя грижа...![]()
Ти пък като си в седмо все едно си имунизирана.
Аз съм 1 АЕГ и съм сигурна, че ще има кифли... то не може да се определи по у-щето.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
...ще си ги купим...
Как пък никоя от вас не се издаде,че е такава?![]()
абе кво те бъркат другите как се носят,няа им обръщаш внимание като не те закачат....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ем аз както и да се държа със нея тя пак ще си остане ''Барбито на даскалото'' така,че няма кой знае какво значение как ще се даржиш с нея ..Първоначално написано от elysunny
![]()
по добре кифли отколкото зубърки, които не се грижат за външността си...според мен ще е най-добре да има нормални момичета...нито надути, нито здухани...нито с много грим, нито без никакъв...всичко е хубаво когато е умерено![]()
^
''отколкото зубърки,които не се грижат за външността си''.
Ясно,че след тоя пост ще ме изкарате зубърка,каквато според мен не съм,ама не ми пука особено.
Ти пък как реши,че така наречените 'зубари' са мърляви и не се поглеждат в огледалото,защото учат по 439284938 часа на денонощието.Е,вярно,че трябва да си малко не добре с мозъка,за да стоиш над учебниците ден и нощ,но пък това за 'не се грижат за външността си'.![]()
Пък и повечето изкарват зубрачи хора,които учат и изкарват хубави оценки с труд (правят го много от моите познати..наясно съм).
Хората понякога наричат 'зубър' някой,който дори не си е заслужил този прякор.Малко от хората знаят значението на тази дума и лепват етикет на всеки,който се старае в училище.
За мен зубъри няма.Просто има хора,които учат и хора,които не го правят.Много малко хора могат да се нарекат зубъри.![]()
Те пък кифлите,'щот са много 'убави.![]()
7-о строгичко?!?Първоначално написано от elysunny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно. В 7 - мо няма изрусени, ама има едни чернокоси кифли, намацани, надути и вечно натискащи се на всеки срещнат.
![]()