- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако в новото училище има много кифли ?
Точно такаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
В моето училище е пъъълно,да има ооло 10-20 свестни момичета...
В моето училище е пъъълно,да има ооло 10-20 свестни момичета...
Едните кифлите в моето даскало са наркоманки, другите са некви флегматични, бавни, здухани кифли...Доста са в моето училище и с приятелките ми изобщо не им обръщаме внимание...някой даже ни се подмазват
![]()
мразя ги ..![]()
![]()
ASDSAD
Да се надяваме, че няма да има момиченца с очила тип "мухата ЦеЦе" и прическа стил "Бръкнала в контакта".......![]()
/ignore и това е :) .
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Уж не ги понасяте, а само те са ви в устата.Ако не ви интересува даден човек забравяш изобщо за него.
Щастието на човека е в малките събития..!
Minalata g0dina se premestix v now klas ama v sa6toto daskalo.I tam ima6e edna det0 q mislix za naduta kifla 6otY ima6e switchari za po 100 kinta,kecowe ETNIES (okolo 10) . (ne 4e az nemam 5 4ifta Converski) i sekfi takif1. A tq se 0kaza syper g0tina i sladka fr.
Sega sme si BFF
. Sa6tY ima6e edna deto q mislix za naduta barbi,6oto ima6e rusa kosa i sini 04i,grimira6e se i t.n. Pak tq se 0kaza bedno m0mi4e 0t Plewen,s 2 silni li4ni drami v jiwota... Sega mi e nai-dobrata priqtelka (HuGz,Kryti)
![]()
Ta taka parwoto mnenie 4est0 laj3...![]()
Каква ирония само...Първоначално написано от hugzz
Куха кифла с приятелки кифли да пише в тема против кифли. Засмърдя на хлебопекарна от толкова тесто...
амии аз съм си супер , моето училище е СГСАГ ( в София ) ии няма начин да има кифли ^^
просто там се занимават повече с математика и кифлите определено нямат много мозък ;д
за това и не се притеснявам ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Христо Ботев ли е това?!! Повярвай ми има кифли. Дори познавам една, която е и модел.Първоначално написано от smiirnoff
Е не е по-зле от тази hugzz, ама не си мисли, че няма. Дори познавам няколко учителя от твоето училищи и, ако ти се падне едната от тях по математика на право не ти завиждам. Има да учиш денонощно, но поне ще научиш математиката.
![]()
ами като ходих там няколко пъти забелязах , че всички са си наред ^^ , смисъл няма кифльоци ;д .. ама ако има ще са най - много 3-4 .. за това въобще не се притеснявам .
. колкото до тази госпожа по математика - не я знам , но предишната ми учителка беше супер строгата и имам страхотен респект към нея и именно тя ме научи на много неща , които много мои съученици не знаят .. ама разбира се не само тя
учителят ми по математика от СМГ беше просто перфектен .. Обичам го ^^
просто без него всичко щеше да е по - гадно ;х
^^
P.S .. кифлите трябва да се забранят със закон ;д !!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
бих я заглеждал ако е хубава,ако ли не не й обращам внимание.![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
Бих се държала нормално. Няма да си трова живота заради няква пикла![]()
Stay up all night with the stars *
и кво ако има много кифли? няма да ти направят някоя вуду магия или да те варят в казан, танцувайки около теб.. ми и те са хора бе! може пък да излязат печени тия кифли.не си прави преценката за хората само по външния им вид, щото понякога тва мн лъже.
В нащо даскало почти няма :P 5-6 са на випуск най-много![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ако в училище нямаше кифли нямаше да има кво да ядем![]()
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
оо . ако не са ти хич приятни , еби ги .. и т'ва е , няма к'во да се занимаваш с тях, пък ако те ти се мазнят - което е твърде вероятно .. прави се , че не ги чуваш .. т'ва става - ако тръгнеш с тях , ще бъдеш супер барбито , което не е за препоръчване .. и без т'ва всяко даскало притежава по една такава група тъпи глезли
Ако в новото училище има много кифли, ще ги ядем, ако са сладки!
Don't tell me what I can or can't do !
Mи много ясно-все едно ще те направи на ПО-голям от другите.. и кво.. кифли,емота,пънкари,гъзари, фешъни..все са хора,те така са си избрали и нека са си такива..не,че иг защитавам,или не,че съм една от тях,обаче какво толкова като са си избрали някакъв стил..отминаваш ги и толкова!![]()
Аз нямам нищо против тях. Все пак всички сме хора
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.