.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 129
    Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Може пък тея кифли да са готени хора..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    едва ли,ако са така наречени '' натокани'' мухаха

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: Ако в новото училище има много кифли ?

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    0хх не знам аз ще ходя в 7-мо, а то се води малко по строгичко и сиг. няма да има много кифли, но не ви завиждам ако имате кифли в даскало
    Е вярно има ги и някои печени обаче тез от рода ''натокана, изрусена кукла барби '' много ме дразнят и дано да няма такива... Е вие как бихте се държали с една такава ''барби''
    Хахаха не си мисли, че ще ти се размине. В 7 е пълно с кифли!

Re: Ако в новото училище има много кифли ?

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    0хх не знам аз ще ходя в 7-мо, а то се води малко по строгичко и сиг. няма да има много кифли, но не ви завиждам ако имате кифли в даскало
    Е вярно има ги и някои печени обаче тез от рода ''натокана, изрусена кукла барби '' много ме дразнят и дано да няма такива... Е вие как бихте се държали с една такава ''барби''

ебаваш ли се? Естествено че ще има!! то навсякъде ги имаа!! ама кво са ще си траеш... поне първата година..

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Ох,искам да кажа,че тази година зайците голям цирк около тях.За голяма работа се взеха .. Кифли и да има какво ще направиш? Нямаш право да говориш за хора ,който дори не познаваш,ако ги гледаш само по външност,което и сиг правиш Ох .95 са най-тъпия випуск .. ЩЕ ГИ УМОРЯ :Д
    Summer (h)

Тази година съм вълк и няма да ми се налага да ги изтезавам - самата немска ще им разкаже играта.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    столицата
    Я бързо напишете всички критерии за кифла.Може в крайна сметка да се получи образ,към който се стремите и какъвто искате да бъдете вие.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Ох... Когато си отишъл някъде да учиш, какво общо имат с това т.нар. "кифли" , "метъли" , "емота" , "фешъни" , "селяни" и т.н. Не сте добре.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    И като е изрусена и натокана, какво?

Това не означава, че непременно е к*рва, натегачка и така нататък.

Град
    Near To Hell
    Амии не ми пука за кифлите предпочитам куросаните
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

ии кво като са малко по натокани момичетата...кво значение има как се облича един човек...може пък да я опознаеш и да си допаднете...не преценявай хората по външния вид

Град
    дЖигитАй xD
    хаха били хора като хора да бе даааа момчетата тея неща не ги разбират аз как ги обичам тея малее...и сама да съм съм супер отворена нека ми доидат повечко само просто софия ще им се стори тесна...така ги подреждам тея отворение кифли...
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Цитирай Първоначално написано от jujit0
    хаха били хора като хора да бе даааа момчетата тея неща не ги разбират аз как ги обичам тея малее...и сама да съм съм супер отворена нека ми доидат повечко само просто софия ще им се стори тесна...така ги подреждам тея отворение кифли...
    GG
    ` ЪпСуРт....

понякога външния вид лъже

просто няма да й обръщам много внимание на една такава "барби"

мн зависи и от кифлата ... пекана ли е или препекана зависи от характера ... макар 4е и аз мн мн не мога да понасям такива китосани изрусени кобили барзат да пораснат просту

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Еми ако наистина са готини хора (отвътре) или печени :Д нямам нищо против тях.. но ако са некви надувки (в повечето случаи обикновеноо..) игнорирам и тва е .. поне за мен е така
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    лелеее ми то и аз в старото даскало бях най-голямата кифла,ама като не се заяждах ми ставаше неприятно,че повечето смешни комплексарки ме гледаха супер странно и неодобряващо Иначе кфо ти пука толкова от такива момичета?!
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Много ми е странно, за вас какво значи това определение "КИФЛА"?Тази година почнах да залагам повече на вида си, т.е. интересуваше ме как изглеждам!Не съм слагала кой знае какъв грим само гланц и спирала (рядко)!Не съм слагала и мини полички и деколте до пъпа!И всички ми казваха, че външно съм като кифла, но характерът ми-не!Някои се заблождават по-това, че дадено момиче е облечено малко по (как да го кажа) мммм официално?!

Град
    in ur dreams
    Аз като ги гледах зайковците в моето даскало направо оставах така . Всичкото мъници по на 14-15 години или кифляци или пушачки . Тия от 9-ти до 11ти клас не знам кога са се "изкифлили" ама са егати мунантите . То не му виждаш очите от толкоз чернилка. Има един индивит от женски пол, му се чудих и маех през годините в школото когато се паднехме в една смята, то беше с година по-малко, ама ви казвам косата стърчи на 50 санта от главата и , иначе на вид хубаво момиче с хубаво стройно тяло като на модел, ама като се е гримрала като травестит , та въпросното чернокосо създание на чалга или фешън културата вървеше в комплект с едно русо копие , такива двойки бяха много актуални . Хич да не ти пука, навсякъде ги има, може само да им се "радваш" на простотията .

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    мн зависи и от кифлата ... пекана ли е или препекана зависи от характера ... макар 4е и аз мн мн не мога да понасям такива китосани изрусени кобили барзат да пораснат просту
    +1

И малко и много...с теслата по главата.

Град
    around the world !
    Като почнете с тези "кифли" и вече не знам какво ли е толкова голямото събитие ?! Повечето ги мислят за супер надути и не знам си какво, познавам много такива и там е работата, че те са си съвсем нормални, просто от външната визия като си вкара едно в главата човек и вече край - никой не може да му го избие. Щом не ви кефят - недейте да им обръщате внимание, интересно е, както и е факт, че тези "кифли" с нещо предизвикват вниманието на всеки и все за тях се говори.. тц-тц, не ви зависи животът от тях, така че какво ви пука наистина ?! То даже има повече "не кифли", които се правят на "кифли", смешното е, че е супер селяндурско като цяло това и на мен ми е готино от страни да се смея Но всеки сам си решава за себе си, всички сме хора, ако някой е по животните - да хваща пътя за село и хайде при кравите, овцете, козите, конете

П.С. >> Аз си падам по банички

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от hugzz
    Minalata g0dina se premestix v now klas ama v sa6toto daskalo.I tam ima6e edna det0 q mislix za naduta kifla 6otY ima6e switchari za po 100 kinta,kecowe ETNIES (okolo 10) . (ne 4e az nemam 5 4ifta Converski ) i sekfi takif1. A tq se 0kaza syper g0tina i sladka fr. Sega sme si BFF . Sa6tY ima6e edna deto q mislix za naduta barbi,6oto ima6e rusa kosa i sini 04i,grimira6e se i t.n. Pak tq se 0kaza bedno m0mi4e 0t Plewen,s 2 silni li4ni drami v jiwota... Sega mi e nai-dobrata priqtelka (HuGz,Kryti)

Ta taka parwoto mnenie 4est0 laj3...
    Каква ирония само... Куха кифла с приятелки кифли да пише в тема против кифли. Засмърдя на хлебопекарна от толкова тесто...
    Ахахаха човече У неУ

Град
    BurgasS
    пффф как трябва да се държа с тях... както и с другите А и това че едно момиче се гримирва всеки ден и се е изрусило не значи нищо Външния вид не определя нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си