.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Малко помощ

Хора моля ви дайте ми съвет какво да правя?!Ходя на плаж всеки ден и преди 1 2 седмици играхме волейбол с едни приятели и имаше едни непознати момчета и едното беше мн сладко и забелязах,че от тогава доста явно ме заглежда и приятелките ми ми казват постоянно,че не сваля поглед от мен.Два пъти сме се засичали в центъра на града и той ми се усмихва и ми казва здравей и това е..Всеки ден на плажа друго не казва само ме зяпа и здравей (имам чувството,че друга дума незнае или и той си глътва граматиката :X)Преди 2 3 дни видях че е сам и му казах "хей защо не дойдеш при нас да не си сам" и той малко се учуди че го заговорих или ддз и ми каза "аз съм с компанията си" малко тъпо се получи.
    Кажете ми да отида ли да го заговоря пак какво да му кажа?Да се запозная ли с него..много ме е срам между другото едвам му изтарсих да дойде при нас направо си глътвам граматиката и всичкото..
    Чудя се дали няма да е по-добре да не правя повече нищо и да изчакам той да дойде при мен и да ме заговори.

Доста изчерпателна бях Моля ви за съвет как да постъпя?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Заговори го пак .. нещо от сорта на "Кога пак ще играем волей?" ... или нещо подобно ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, не се отказвай Питай го как се казва (ако не знаеш) и някви такива..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Явно той е срамежливият и в случая ти трябва да действаш. Както изглежда той май няма да направи първата стъпка, тъй че си ти. Както @Hilary_ каза можеш да му предложиш да поиграете волейбол.

Loko Sofia
    Manchester United

Голям фен Аватара на RaZzer
    Явно той си е запазил вече ролята на срамежливия, така че ти ако не действаш, най-вероятно нещата няма да се променят особено... Давай, надвий го пустия срам!

Бях питала един негов приятел,който е мой приятел близо година вече дали е срамежлив по принцип и той твърдо ми каза,че не е срамежлив.Незнам .. мисля утре да го заговоря нещо,но ужасно мн ме е срам и мен.Добре,че беше една приятелка ония ден да ме накара да говоря нещо с него(дето го поканих да дойде при нас),че иначе аз нямаше въобще да се замисля да трагвам да го заговарям

О и да ви кажа има супер чаровна усмивка просто като ми се усмихне и няма начин да не се усмихна

Срам ?? Кво значи срам ... Нищо не значи .. ако искаш нещо си го вземи !!! Няма от какво да те е срам .. нито ше се събличаш пред него нито нищо .. тва са просто думи .. заговаряне ..

питай го кога най-сетне ще те покани на среща . мисля ,че ще свърши работа

Цитирай Първоначално написано от buntar90
    Това много ми хареса може и да го пробвам

Голям фен Аватара на RaZzer
    ако искаш нещо си го вземи !!!
    ... или поне не се отказвай без да опиташ

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    ако искаш нещо си го вземи !!!
    ... или поне не се отказвай без да опиташ
    .. само така ..

Представете си той ми каже " аз чаках ти да ме поканиш " шегувам се

Когато уселиш удобен момент го заговори, не чакай той да дойде, защото ако не го направи и ако ти не отидеш..ще го изпуснеш Успех !!

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    аз точно тва казах на едно момиче веднъж ама тя си ме знаеше , че съм идиот и се базикам постоянно със себе си и всичко наоколо ,ама се съмнявам в този случай тоя да се покаже кретен кат мен

аз точно тва казах на едно момиче веднъж ама тя си ме знаеше , че съм идиот и се базикам постоянно със себе си и всичко наоколо ,ама се съмнявам в този случай тоя да се покаже кретен кат мен
    Хахаха значи да съм подготвена и за такъв вариянт
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Re: Малко помощ

Хора моля ви дайте ми съвет какво да правя?!Ходя на плаж всеки ден и преди 1 2 седмици играхме волейбол с едни приятели и имаше едни непознати момчета и едното беше мн сладко и забелязах,че от тогава доста явно ме заглежда и приятелките ми ми казват постоянно,че не сваля поглед от мен.Два пъти сме се засичали в центъра на града и той ми се усмихва и ми казва здравей и това е..Всеки ден на плажа друго не казва само ме зяпа и здравей (имам чувството,че друга дума незнае или и той си глатва граматиката :X)Преди 2 3 дни видях че е сам и му казах "хей защо не дойдеш при нас да не си сам" и той малко се учуди че го заговорих или ддз и ми каза "аз съм с компанията си" малко тъпо се получи.
    Кажете ми да отида ли да го заговоря пак какво да му кажа?Да се запозная ли с него..много ме е срам между другото едвам му изтарсих да дойде при нас направо си глатвам граматиката и всичкото..
    Чудя се дали няма да е по-добре да не правя повече нищо и да изчакам той да дойде при мен и да ме заговори.

Доста изчерпателна бях Моля ви за съвет как да постъпя?
    Аз като гледам и правописа си глАтваш... Басирам се, че след 2-3 дни ще видим същия разказ от неговата гледна точка... Ние момчетата недей да мислиш, че сме големите смелчаци в това отношение... Сигурно и той се притеснява. Просто го заговори. Като например му кажи, че треа сама да ходиш да си купиш нещо за ядене (на плаж си все пак) и ако иска да дойде с теб.

Само пример ти давам. Айде успех

Хахаха значи да съм подготвена и за такъв вариянт
    споко едва ли ще го направи. в моя случай с момичето се познавахме вече 1 година някуде, ама на някое друго дето не познавам много се съмнявам ,че ще го кажа

Утре на място ще реша какво да му кажа в подходящия момент..
    Това :
    Просто го заговори. Като например му кажи, че треа сама да ходиш да си купиш нещо за ядене (на плаж си все пак) и ако иска да дойде с теб. Само пример ти давам. Айде успех
    Ми хареса доста.Небрежно е няма да изглеждам някфа надута ала бала пък и всеки ден така или иначе отивам до една закусвалня да папам ще го помоля да дойде с мен

Голям срам още сега си се представям да изтарся нещо несвързано типично в мой стил като ме напече слънцето тогава просто ще ми иде да си заровя главата в пясъка. Но не се притеснявам за това то нека до там да се стигне :P

Днес го нямаше на плаж ... като дойде на плаж ще ви кажа резултата :P

Той ти казва само "Здравей", защото иска да бъде сигурен, че изпитваш интерес към него. Това е началото. Той иска да види дали ще отговаряш винаги на поздравите му а и защо толкова често би те поздравявал? Теб? Втората стъпка е разговорът. Или ти, или той трябва да заговори другия. Може той да е по-стеснителен. Бъди смела и се опитай да го опознаеш. Заговори го пак и се навъртай покрай него. Успех!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

qvno toi se sramuva pove4e ot teb taka4e deistvai po vaprosa za da ne go izpusne6!!!
    opitai se da go zagovori6 s ne6to ot sorta KOGA PAK STE IGRAEM VOLEI ili ne6to ot tozi sart....

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Заговори го пак .. нещо от сорта на "Кога пак ще играем волей?" ... или нещо подобно ..
    +1

Мега фен Аватара на vagarious
    Бе като игарете волейбол хвърли топката "уж,без да искаш" по него хаха бъзикам се.Ама иначе направи нещо от тоя сорт и от там ще прецениш дали да питаш как се казва тва-онова.Айде и успех.Кажи после кво е станало.

Оооо хора какво стана днес

Излизаме аз още две приятелки и едно момче и тръгнахме към гарата да изпращаме едно друго момче.И се отбихме на едни чешмички да пием вода и чувам едната казва: "А брат ми" и само стоя и се изправям и гледам МОМЧЕТО- това момче - той беше-от плажа .Стоя и той: здрасти(с чаровната му страхотна усмивка) и аз му казах здравей .То се оказало,че приятелката ми казала "а здрасти" та както и да е ..тъкмо тръгваме и другата приятелка ми вика извикай ги с нас (те бяха 3ма) и аз въобще без да се замисля викам си "кфо губя в крайна сметка" и отидох и викам "абе вие защо не дойдете с нас да се разходим ще отидем към гарата и после към морската" и те стоят чудят се ко да кажат (честно не помня какво точно сме си приказвали и какво са казали и как са реагирали бях в несвяс май :X ) и през тфа време момчето,което харесвам (знам че се казва митко) та митко се заговори с някоя позната и тя казва цитирам" смятай до каде сте стигнали- момичетата да ви канят да се разходите" и те им стана малко тъпо и честно казано не разбрах кфо стана ама ми отказаха : единия "имаме малко работа може би друг път" но после нещо приказваха сагласиха се минаха 3 крачки и май митко каза "ние ще ходим по магазините " и аз ми ок и тогава един от тях каза може би друг път мен ми стана супер кофти и се ядосах много как можа да ми откаже..после разбрах,че Митко е казал "на плажа ще се разберем" (това ми го каза едната приятелка) но аз въобще не съм го чула та както и да е супер ядосана бях и вървим после към морската и ги виждам и си гледах напред не ги отразих въобще те се обърнаха след нас но съм толкова бясна че не е истина идеше ми да го наритам

Мисля утре като го видя на плажа и той дойде и почне да ме занимава или дори здравей да ми каже да не му говоря или да му се накарам,че така яко ме е отряза направо се почувствах ужасно... почвам да се съмнявам, че е нормален човек-смисал мисля си че нещо не му е наред да ми отказва така ..а съм сиг че си няма приятелка питах един негов приятел

Как да постъпя според вас Моля без да ме нареждате и да ми се карате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си