.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Мега фен Аватара на vagarious
    Ми следващия път се усмихвай и ти и го накарай да дойде с теб до закусвалнята или дз. Измисли нещо. И да ти кажа честно и мене мн ме кефи тая тема.Супер готино се справяш и ти пожелавам повече кураж,че да не изпуснеш шанса.

ама аз все още си очаквам следващия епизод.. ?
    Hip Hop , Rap ,

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Заговори го пак .. нещо от сорта на "Кога пак ще играем волей?" ... или нещо подобно ..
    ла-ла-ла

Тфа с волейбола няма да се получи... някфо тъпо ми е да отида и да му кажа така при положение,че почти всеки ден се играе волейбол.Ох хора помагайте просто немога да отида той с още 5 човека и да му кажа нещо каквото и да е ще прозвучи много тъпо някфо тъпо става да стана от хавлията и да отида до него и да го заговоря,а рядко се случва да остане сам,незнам направо започвам да се отказвам,той само стои и ме зяпа чудя се ко да направя вече.. мислех да говоря с тоя мой приятел дето се познават с него да ни запознае обаче съм сигурна,че ще стане някфо нагласено и ще ми е супер кофти,приятелките ми ми казват да не казвам на Киро защото той май ме харесвал и сигурно ще направи нещо тъпо или ме изложи по някакъв начин макар,че не смятам,че ще се случи ама винаги трябва да внимавам незнам незнам кфо да правя ..започвам да си мисля че тоя е някаф спекал днеска направо ми идеше да отида при него и да му фрасна един
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Амии иди при него...Питай го,как се казва,запознайте се ..По-натам може и да се получи..От това което прочетох е бая срамежлив и се харесвате и двамата ,давай....Късмет!!!!
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Ами немога просто да отида при него и да му кажа как се казваш многооо тъпо ми звучи ддз.. ест че ще се запознаем обаче е толкова трудно да завържеш разговор при положение че момчето не прави усилия

Взех му скайпа от един приятел (щото не издържах вече)(въй ужасно хубав е на снимката ) Туко що той ми писа: "коя си ти бе" ся се чудя кфо да му кажа..Може би "Приятелка съм на Киро.Засичали сме се на плажа и ония ден взех скайпа ти от Киро" но много ме е срам и приятелката ми и е изключен тела (или е извън обхват) и немога да се свържа с нея да ме нахъса малко

Град
    София
    Хах, и на мен ми е много интересно кво става.. Та все пак кво му каза по скайпа?

Писах му почти същото което споменах горе и той в началото ме е помисли май за друго момиче,после даже ми вика: "чакай сега да не стане още някакво объркване с черен бански ли ходиш обикновено? " (значи е забелязал) и аз му казах да,от време на време и със жълт и с един червен(червения не съм го носила от началото на юни) и той:" е червения не съм го виждал "

[00:27:07] M174K4 каза: много странно че не сме се запознавали до сега
    [00:27:19] Съни каза: мм да
    [00:27:45] M174K4 каза: а аз съм почти сигурен че се познаваме от преди това
    [00:27:54] M174K4 каза: но не знам от къде точно
    [00:28:08] Съни каза: така ли
    [00:28:20] Съни каза: хм странно

Щях да му кажа "пич тфа е изтъркан лаф,ама както и да е " айде няма да изпадам в подробности накрая едно хубаво заподозря,че съм разпитвала за него и аз му казах "не всъщност киро сам ми каза" което е вярно и най-накрая ме отряза мн яко писах му нещо и той "мхм ай аз ше лягам" ебаси глупака (без извиненя за израза) и аз му казах ок и той лека и аз лека и така ... разбрах,че утре ще е на плаж ама ако си мисли,че заради тфа че ми е казал че ще ходи аз ще отида жестоко се лъже

Град
    София
    Е, браво..хубаво е все пак, че сте си поговорили (писали).. Иначее верно е много тъпо така като кажат "аре аз ше си лягам..", ама пък може да не е искал да те отреже така. Успех иначе ако пак се видите, ии да пишеш ако има напредък.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Супер забавна история Стана ми интересно.Ще следя за развръзката
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Лелеее ама ти яко си хлътнала Той вече ако не усеща, че имаш симпатии към него, значи е тъпчо. Сега ти предлагам е да го оставиш и той да направи нещо най - после

Решила съм въобще да не се занимавам с него повече ...докато той не направи нещо де Пък ако не направи,без тфа ми мина зора вече .Доколкото разбрах ще учи в София така,че още най-много 1 месец да е тук после заминава... един приятел доста често ми казва "Бог затваря една врата,за да отвори друга" само,че доста лутане ще има в коридорите

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    "Бог затваря една врата,за да отвори друга" само,че доста лутане ще има в коридорите
    Понякога отваря по-повече врати та става течение,така че внимавай

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    "Бог затваря една врата,за да отвори друга" само,че доста лутане ще има в коридорите
    Ххахах мерси за съвета

Ъм туко що прочетох в списание Joy хороскопа си и има отстрани съвет:"Ако харесвате някой,не се скатавайте в ъгъла от срам,ами действайте" всичко ми го натяква вече и аз се чудя кфо да правя

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ххахах мерси за съвета

Ъм туко що прочетох в списание Joy хороскопа си и има отстрани съвет:"Ако харесвате някой,не се скатавайте в ъгъла от срам,ами действайте" всичко ми го натяква вече и аз се чудя кфо да правя
    Попринцип за мен хороскопите са пълни само с глупости,но този път ще се съглася.Трябва ти малко решителност в действията,не оставяй винаги първата крачка на някой друг.Така и така стана дума за Господ,та казано е-Помогни си сам,за да ти помогне и Господ.

От една страна неискам да се натрапвам,ще стане много кофти и от негова страна едва ли интереса ще стане по-голям ..по скоро да изчезне.От друга страна "действай,покажи че го харесваш,нетрябва да се срамуваш" .... ще видим кфо ще стане тея дни и според ситуацията ще постъпвам различно ..ако влезе в скайп няма да му пиша първа,от друга страна една приятелка ми каза да му кажа ако иска да дойде с нас на плаж ама ми се струва и тъпо щото ако дойде на плаж то така или иначе се на едно място ходим все ще се засечем... незнам незнам...объркана сам на 150%

Пък и той на плажа ме заглеждаше тфа онова и накрая в скайп как ме отряза с тфа "мхм ай аз ше лягам" нещо не ми се връзват действията му..

отиди при него сабуи му гащите извади му чурката и лапаи докато не ти излязат пришки и ще ти обърне внимание и да си грозна

Цитирай Първоначално написано от zobdog
    отиди при него сабуи му гащите извади му чурката и лапаи докато не ти излязат пришки и ще ти обърне внимание и да си грозна
    Въобще не си интересен пробвай нещо по-оригинално другия път.Макар,че се съмнявам,че ще кажеш нещо умно с глава пълна с хлебарки

Вчера пак си писахме в скайп обаче е трудно да подържаш разговор с него...или и аз незнам какво..нещо му има Та той ми каза,че ще е на плаж днеска и аз отидох имах уговорка с едно момче ама видях,че е с някфо момиче и се ядосах както и да е една приятелка беше там с кака и и реших да отида при тях..ии по едно време .. Той дойде въй както си мислех аа оставям го няма да се занимавам и като го видях си забравих всичките тъпи мисли после играхме волейбол аз,приятелката ми бившия ми .. и още едно момче и както играем и гледам Митко се обърнал и ме гледа уу умрях от срам както и да е... бившия ми приятел почна да ме зарибява по едно време усещам как ще зарибява зарибява и накрая ще го отрежа така яко,че повече няма да си помисли да ме нарани дано да успея да удържа изкушението си към него днеска за малко да не го прегърна ..даже и той си помисли,че ще направя нещо ама аз се усетих и си викам "нее съни не!"

Както и да е...чудя се дали му пиша в скайп на Митко? Той няма да ми пише почти сигурна съм..незнам защо,но просто имам чувство,че няма да ми пише...

yes we .. сериала е продължил .. пиши му в скаайп , ако всеки път си казваш '' не , той няма да отговори'' няма да стане нищо.. пробвай пък каквото стане.. аз до миналата седмица бях като тебе - с една приятелка си бяхме харесали едни 2 момченца , които играеха волейбол на плажа.. те ни викаха да играем с тях , ноо ние сме некадърни и просто отидохме до тях да зяпаме.. то и тва ни стигаше .. на другия ден ги нямаше .. отчаяхме се , ама ги видяхме случайно вечерта по центъра .. почнахме да пищим , то една еуфория бешее .. оказа се че са чехи и ни питаха къде има сладолед наблизо.. запознахме се на развален английски , ама поне си ги спечелихме + безплатен сладолееед .. а колко слядки бяхааа .. съжалявам че се отклоних от темата , ама и аз да си излея душицата
    Hip Hop , Rap ,

та хубавите неща стават случайно.. вече напълно съм се убедила в тва.. колкото и да нагласяш нещата , няма да станат както искаш , а когато най - малко очакваш нещо - то винаги тогава идва най - хубавото
    Hip Hop , Rap ,

Град
    Островът на изкушението
    Щом искаш го покани на плаж,но да сте само двамата не с твоите приятелки,защото помисли си ако ти отидеш с неговите приятели.. те си имат едни теми за разговор и ти ще останеш на заден план.. така че давай събери смелост и го покани,нищо не губиш можеш само да спечелиш от това.Нещата и без това са в застой,а така ще раздвижиш малко нещата успех

[14:52:10] Съни каза: zdrasti
    [14:52:13] Съни каза: kakvo pravish
    [14:52:13] Съни каза: ;]
    [14:52:54] ***** каза: гледам филм
    [14:52:59] *****каза: файтинг
    [14:53:02] *****каза: или нещо такова
    [14:53:07] Съни каза: aa ok ostavqm te togava
    [14:53:14] *****каза: ахахах
    [14:53:21] Съни каза: ?
    [14:53:27] *****каза: нищо
    [14:53:48] Съни каза: posle kato si izgledash filma pishi
    [14:54:10] *****каза: аз ще излизам след малко
    [14:54:15] Съни каза: ok

пък на плажа ме гледа..аве ей кфо гледаш вее

пък на плажа ме гледа..аве ей кфо гледаш вее
    Аве ей кво му се връзваш вее
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си