здравейте
от година и половина харесвам едно момче(може би и повече), което беше от моето училище.беше, защото тази година завърши
мисля да споделя с вас терзанията си, защото в момента ми е много кофти и се чувствам страшно самотна
та както казах харесвам едно момче. през тази година и половина се случиха много неща, няма да разправям подробности.. едва ли са от особено значение. ..
И преди съм си го казвала, но този път мисля наистина да впрегна всички мои сили и да го забравя, просто няма смисъл да го харесвам поради редица причини.. достатъчно е само да кажа че на мен ми предстоят изпити на година, а пък него кой знае на къде ще го духне вятъра
другото, което е, че той не ми обръща внимание. всички мои приятелки ми казват, че го е срам и да не се отказвам от него. и аз много пъти съм си го мислела това, защото и др хора са ми казвали, че е пич(и наистина е), но е срамежлив в отношенията си с момичетата.естествено не съм сигурна,че това е така-с него просто за нищо не мога да бъда сигурна.
както и да е, не че ми омръзна да го харесвам, просто ми се иска да постигна, така да се каже, вътрешна хармония, защото особено в последната половин година ми се случиха куп гадории. направо си залинях така да се каже, но не се предадох и си се хилех като ненормална и никой не разбра, че си имам проблеми(освен най-добрата ми приятелка) та горе-долу си нормализирах живота. само това момче ми е просто грижа(то грижи много де) той просто ми е огромна грижа, за това мисля да се разсея и да го забравя.. знам че няма да стане-> хоп и край ама .. надявам се че поне за месец ще ми помине малко. хубавото е че след около 2 седмици заминавам на море и там вероятно ще е хубаво. и така
то пък взе, че се получи дълга тема няма нищо, поне горе-долу си споделих великите мъки..