- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истината за подаръците?
Нека започна с факта, че по филми, сериали и т.н. вечно се възхвалява като най-добрия подарък без повод цветя/бонбони/вино.Но каква е истината всъщност?Реално, колко от вас момичета предпочитат да получат такъв подарък?Дали тези подаръци не са за по-зрели жени, а не за момичета.Какъв подарък мислите, че би подхождал на момичета, да кажем до 20 години, каквито са повечето тук?
П.С.Говорим за символични подаръци, нещо малко, но което ще ви трогне, ще ви накара да се усмихнете по онзи начин "Ех колко е сладък".
Моля отнасяйте се с темата сериозно и се надявам да си помогнем взаимно.![]()
Мм..бих се зарадвала на нещо малко и от сърце..Със сигурност обаче повече бих се зарадвала на някоя дрънкулка отколкото на вино...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ако държа на момчето и едно листо от дърво да ми подари ще се зарадвам
но яко нямам чувства ако ще и кола да ми даде няма да си променя отношението..
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
На сладките шоколадчета "Мерси" .. бих се зарадвала много ..![]()
На цвете също ..![]()
На вино не .. защото не пия ..![]()
И дори на малка бележка, на която е написано нещо мило ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна..Първоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Аз също... ДНес за 10 лева можеш да си вземеш много луксозно на вид вино... За тва не е нищо кой знае какво. Все едно кола да подариш. Тъпо е изобщо алкохол да подаряваш...Първоначално написано от fucklowebaby
Между другото май автора е чел поста ми тук - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265264![]()
Обичам да ми подаряват рози.Незнам защо просто като ми подарят роза и се чувствам страхотно-чувствам се жена!
По принцип както в по горен коментар пише ако държа на някой и листо от дърво да ми подари пак ще се радвам![]()
По принцип необичам някакви дранкулки да ми подаряват,сувенири и някфи плюшки дето да са музикални и да повтарят "обичам те толковааа много"много просто... предпочитам да не ми подарят нищо и да ми докажат обичта и любовта си към мен от колкото тъпи символични играчки...
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Лично аз на много малко бих се зарадвала.
Да не е нещо, купено просто ей така или колкото да се отбие номера.
Вино или всякакъв алкохол абсолютно не.. Тъпо е..
Бонбони същата ситуация.
Бих се изкефила на една единствена розичка, нооо такива купени, увити, опаковани, с картички едва ли толкова. Просто жеста !
За други неща в момента не се сещам.. Както някой писа нещо мило написано на листче би ми се харесало..
Абе.. в момента съм малко блокирала, ноо даже евтино ланче или гривничка менте биха свършили работа..
Даже онези мини плюшени меченца/зайчета и прочие, дето са за ключодържател или телефон бих харесала.
Май общо взето дребни, но стойностни неща. От сърце.
Приятел, чесно казано ти ме вдъхнови.![]()
Бившия ми носеше някакво камъче на врата си,което му носело късмет и от както го познавах не го беше свалял никога,дори,когато се къпеше.На рожденният ми ден ми го подари.Това е подаръкът с най-голямо значение до днешен ден в живота миТака че не е важен самият подарък,като материал,а значението му.
Бих подарил.. Вазелин, for example..Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Радвам се за коетоПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
Честно казано мразя такива лиготии да ми носи подаръци постоянно. Най-тъпото, което може да ми подари определено е вино, има вариант да счупа шишето от главата му. Цветя да обичам цветята и то много, но да ми подарява всеки ден цветя... не не няма да издържа. Съгласна съм, че подаръци се правят и без повод, но не трябва и да се прекалява.
По темата: бих се зарадвала на много неща, важен е начина по който поднася падаръка.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
^ Никой никъде не е споменал за подаръци всеки ден.![]()
Казвам принципно.Първоначално написано от FeelMyPain
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Нормално е да ти писне. То като е всеки ден, става рутинно и се губи тръпката от самия жест. Аз не подарявам, когато има повод. Някакси ми е тъпо да знам, че всички на този ден подаряват нещо. Обичам без повод. Рядко, но от сърце както се казва.Първоначално написано от kobrichka
![]()
Да така съм съгласна, но познавам хора които си правят подаръци хайде да не е всеки ден, но през ден-два обезателно се подарява роза. Което е супер досадно поне според мен.Първоначално написано от AceXe
Това с розата е толкова изтъркано, че просто няма накъде. Понякога съм откъсвал цвете отвън, просто защото е уникално. В смисъл от магазина, да красиви са, но са правени едва ли не в инкубатор и са много и еднакви - перфектни. Докато това откъснато от поляната е някакси... Не е перфектно, и е единствено. Затова е готино.Първоначално написано от kobrichka
![]()
Мен лично би ме зарадвало някакво животно- я динозавър, я бълха в кутийка. Няма голямо значение.За момиче до 20 години подходящ подарък е гривна.
баце
не ми подарявай нищо
Аз бих се зарадвала на диск с любимите и на двамата песни.Леко блудкаво,но бих се зарадвала,ако напише нещо за мен.Не е нужно да е стихотворение или нещо подобно.Просто какво мисли за мен.Това ми стига.И на морска мида бих се израдвала,ако знам,че го прави просто от желание.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ами приятелят ми ми е правил такива подаръци.
Например подарявал ми е котенце, защото знаеше колко много искам рижаво котенце, а неговата котарана родила 4, и аз се сдобих с едно. Много ме зарадва. Подари ми един негов часовник във форма на скарабей. Той си го нарича "безценното". Подари ми го с думите "вече имам друго безценно, така че това ти го поверявам на теб". Знам колко е ценен този часовник за него, защото го има от както се помни. И той ми го подари...Също много ме зарадва.
Готино ми става, когато докато си вървим по улицата, той харесва някое цветенце и ми го подарява. Сладко е. Радва ме повече от огромен букет.
А най - сладко беше, когато написа песен за мен и ми я изсвири, и изпя.
![]()
Аз пък не обичам да ми се подаряват цветя без повод. Не знам защо е така, просто не обичам.
Бившият ми много ме зарадва, когато един ден ми подари наша снимка направена на ключодържател.
Бих се зарадвала на всичко, което си личи че е подарено от сърце. Независимо какво ми се подарява, най-важното е да е от сърце, а не да е нещо просто ей така да отбием номера..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да сигурен съм, че повечето от тук, подаряват гривни ей така без повод, и след 1 година гаджето си е сдобило с 28 гривни и се чуди в кой кашон да ги прибере..Първоначално написано от TheNewReligion