Значи бях приятелка с едно момче дълго време...Допаднахме си един на друг и аз започнах да му споделям всичко!И един ден започнах да го дразня,а той съответно да ме блоква в скайп ...Даде ми 3 шанса и аз ги пропилях.Четвъртият път ми прости отново, но аз започнах да говоря на едно момиче за него,и и казах, че мисля ,че се е променил и че е станал гаден,защото не се държеше с мен както преди.И накрая тя му искала скайпа,запознали са се,тя му е казала какво съм казала аз и той отново ме блокна..След това тръгнаха двамата,и той ме намери и ми благодари,че съм го запознала с нея...После започна с обидите към мен и т.н..Казал е на нея, че искал да се чувствам гадно, както и той се бил чувствал преди.Кара ме да ревнувамм дори и да сме скарани си пешем в неговата приятелка ии ме кара да ревнувам.Вчера и е казал,че и да се сдобрим нямало да бъде както преди...Днес ми звъннахаа с приятелката му и си говорехме и като тръгваше ми каза:''Aйде утре пак ще се чуем''...И въпросът ми към вас е: ''Защо ме кара да ревнувам''? , ''Защо говори с мен щом ме мрази и щом не сме вече приятели''?, '' Какво да направя, за да се сдобря с него'' ? , '' И като се сдобрим,какво да направя за да стане приятелството ни както преди? ''