- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бял бански
не си купувай бял бански.. след известно време се появяват песъчинки и не могат да се махатимала съм такъв проблем
![]()
![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
Зависи от марката дали ще прозира.Ако е утвърдила се марка нормално е да имат повече опит и да подбират материите,така че клиентите им да не са като на рентген.Има и добри попадения на по-ниски цени.Единият ми бански е бял на Speedo и го купих за 70лв.Доволна съм и най-вайното не се чувствам като експонат в час по анатомия.
![]()
Когато тръгнеш по магазините не игнорирай по-скъпите магазини-сега има големи намаления и не се знае откъде ще изскочи заека. :P
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Всичко се вижда. Ако нямаш нищо отдолу предполагам няма проблем, но иначе всичко си се вижда, да. Да знаеш на гаджето ще му хареса![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
ох, аз още не съм търсила банскикви ли не неща си накупих, ама за тва все още не съм ходила. нищо, тия дни ще ида. дано намеря хубав, НЕпрозрачен, чисто бял и да има моя размер
:P
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Миналата година имах бял бански и беше подплатен, ама на дупето прозираше![]()
The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart
и аз си взех бял бански но мисля да го пробвам в банята преди морето ... да не стане някой гаф![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
определено зависи от материята дали ще прозира.ако си от хората,които са готови се изръсят малко повечко ще си намериш банския![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?