- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бял бански
навила съм се за бял бански, но се чудя дали долнището няма да прозира, особено като се намокринякоя от вас има ли? ако да, кажете как е положението ;д и ако някъде сте виждали хубави модели, кажете, независимо откъде сте.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^ хаха, точно това се опасявам да не ме сполети и мена ти откъде си си го взела и преди колко време? аз честно казано не съм забелязала по магазините да има кой знае какъв избор на бели бански.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и аз имам бял .. и материята му е такава че да не прозира .. ина4е много съм виждала с бели бански ,, и е стра6но грозно като прозира ..
тъй 4е гледай каква е материята![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
^ за кой мол говорим? в кой град?![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз съм забелязала,че трудно се намира едноцветен бански(освен черен)
всички са много шарени.
Моя е чисто лилав и адски мн му се кефя.За бял мога да кажа в същия мол в Бургас дето каза деденцето (Дениии) на втория етаж магазин sugarfree.МОя също е от там.Има едноцветни зелени, розови, черни, кафеви, БЕЛИ. И не са кой знае колко пари - 40 лв мисля че бяха
с минимум 15 % ликра си взимай бански,иначе то май без подплата не само при белите,при светлите въобще се вижда женското обурудване![]()
казвайте и откъде сте си ги взимали :P
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
даа мн тъпоПървоначално написано от hackberry
...
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Белият бански стои убийствено яко на кожа с много тен.
Колкото до прозирането - ако има подплата не мисля, че ще се вижда нещо.
Една приятелка си взе бял .. много хубав![]()
От Zaza ..Благоевград![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
и аз вчера си взех от мола в БургасПървоначално написано от dedencety
) по точно от New Yorker-a
) Един такъв с нещо като кафяво пръстенче м/у 2те чашки.
)
като говорим за бял бански и се сетих миналата седмица на плажа имаше една с бял,но махна горнището за да си пече циците,забелязах че долнището й стои като обикновенни бели прашки(беше с прашки) и не ми хареса ако си взимаш бял бански си вземи с нещо по него или панделка или нещо друго,щото иначе малко ще прилича на бельо
Първоначално написано от dedencety
ми нямам още, а в момента и нямям апарат да го снимам(
чакам твоя![]()
![]()
кво чакаш бе бацеПървоначално написано от dedencety
срам ме еПървоначално написано от dedencety
![]()
аа, говорим за абсолютно различни банскиПървоначално написано от dedencety
![]()
моят е чисто бял)
иначе твоя е много сладурски и ти седи супер
ще се постарая по-скоро да цъкна някоя снимка :![]()
![]()
caseoftheex и аз имам същия:P
човек, моя 28 е горнището и 22 долнищетоПървоначално написано от dedencety
![]()
![]()
:ОООПървоначално написано от dedencety
Искааам! Аз съм решила, че повече от 20 за бански няма да дам.Даже съм си харесала ебати сладурския за 14 лева.