Здравейте Искам да споделя какво ме мъчи в момента Тази година завърших , сега имах кандидатстудентски изпити и в момента най-много ме вълнува къде ще ме приемат да уча. Но откакто мина бала ми , баща ми непрекъснато ми натяква , че трябва да си намеря работа, че той няма да ме издържа вече, тъй като завърших и вече нищо не ме спира да не работя. Скоро чух разговор между него и майка ми , в който той й казваше същото , което и на мен. Освен това започна да повишава тон , казваше на майка ми , че съм редкопръста и харча парите без да му мисля. Чуди се къде са отишли парите от бала ми , които събрах. А всъщност нищо от това , което исках да си купя , не си купих Брат ми си позволи да похарчи доста от тях , без да ме пита.... така и не ми ги върна... Тъй като след бала бяхме "на червено" , дадох и на майка ми пари... имах сметки за телефона -платих си и тях ... Единственото , което успях да си купя е нов епилатор ... от всички тези 1200 лв. А баща ми непрекъснато ме упреква, че съм си похарчила парите за нищо ... Не съм "редкопръста", както казва той. И по никакъв начин не мога да се разбера с баща ми , той си знае неговото. Да, ще си търся работа... , но поне искам да разбера къде ще уча, искам да си почина малко .... поне сега е момента.В крайна сметка ще работя цял живот...
Омръзна ми постоянно аз да съм виновната , все аз да греша в очите на родителите си ..... Ако искате може да давате някакви съвети .... И все пак ... това е единственото място , където мога да споделя и да ми олекне...