- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с баща ми
ЗдравейтеИскам да споделя какво ме мъчи в момента
Тази година завърших , сега имах кандидатстудентски изпити и в момента най-много ме вълнува къде ще ме приемат да уча.
Но откакто мина бала ми , баща ми непрекъснато ми натяква , че трябва да си намеря работа, че той няма да ме издържа вече, тъй като завърших и вече нищо не ме спира да не работя. Скоро чух разговор между него и майка ми , в който той й казваше същото , което и на мен. Освен това започна да повишава тон , казваше на майка ми , че съм редкопръста и харча парите без да му мисля. Чуди се къде са отишли парите от бала ми , които събрах. А всъщност нищо от това , което исках да си купя , не си купих
Брат ми си позволи да похарчи доста от тях , без да ме пита.... така и не ми ги върна... Тъй като след бала бяхме "на червено" , дадох и на майка ми пари... имах сметки за телефона -платих си и тях ... Единственото , което успях да си купя е нов епилатор
... от всички тези 1200 лв. А баща ми непрекъснато ме упреква, че съм си похарчила парите за нищо ... Не съм "редкопръста", както казва той. И по никакъв начин не мога да се разбера с баща ми , той си знае неговото.
Да, ще си търся работа... , но поне искам да разбера къде ще уча, искам да си почина малко .... поне сега е момента.В крайна сметка ще работя цял живот...
Омръзна ми постоянно аз да съм виновната , все аз да греша в очите на родителите си ..... Ако искате може да давате някакви съвети ....И все пак ... това е единственото място , където мога да споделя и да ми олекне...
Говори с него... ако не става с него, обясни на майка си и бъди сигурна, че тя ще се опита да го убеди...
С баща ми няма как да се говори .... Не съм го правила от доста време ... само се подминаваме. Той винаги е сърдит за нещо , ако го питам нещо -отговаря ми троснато. С майка ми се държи по същия начин ... нищо не помага![]()
Кажи му всичко това, което каза на нас.
ами приеми го.. щом така иска направи годокажи му че наистина си способна да учиш и да се издържаш сама да видим после дали той сам няма да те потърси
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
като за начало наистина направи това, пък после пиши какво е станалоПървоначално написано от plmn
Успехчета!![]()
Първоначално написано от pampers
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Почини си, виж после къде ще учиш и започвай да си търсиш работа.
Не обръщай внимание на баща ти. Така е най-добре, вместо само да се затормозяваш заради другите.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Тия балове верно са страхотно прахосничество. В крайна сметка за нищо.
Ами кажи му това,което написа в темата(ако вече не си му го казвала).Но не го слушай,почини си малко.Намери си работа...ако бях на твое място щях да се изнеса на квартира дори,след като баща ми е такова мрънкало.
Аз съм в момента в същото полужение! наще мрънкат да съм работил пък аз чакам да излязат резултатите и да видя къде са ме приели ( ако са ме изобщо).. просто го остави да си говори в крайна сметка парите са си били твои уползотворила си ги по най-правилния за теб начин. друг е въпроса че не си успяла да си купиш каквото ти си искала ама понякога така се получава.цял живот ще работиш и ще си блъскаш главата с всякакви проблеми... гледай да си починеш колкото можеш по пълноценно за този период от време докато се разбере къде ще учиш за напред. а след това си потърси работа и му докажи че си станала голям и сериозен човек и че можеш сама да се оправяш без неговите нападки и обвиненияуспех
There is no right or wrong, only fun or boring
баце
бии му 2 шамара
и да седне