- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем ... :S
НаправиМеСмешен(MakeMeLaugh) бате що вече не съм хипер мега ултра фен и чертичката ми не е пълна![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ах леле каква яка сексуална тема си подел... Направо интрига да си заплетеме. Ми щото админа е решил да вдигне летвата. Сигурно ги е вдигнал на 2000. Ако бях аз, щях 5 000 да ги направя... Кво като не ти е пълна чертичката. Ще умреш ли ?
Приятел, хайде да не ми спамиш в темичката, а?
Не виждаш ли, че темата е адресирана специално до моя голям приятел, с който не съм се виждал с години и ми е доста тъжничко за него?
Щом не виждаш името си => не пишеш, ок?
Възпитан съм да отговарям иначе не бих спамил излишно като теб, приятел.
Хайде не ми пиши вече в темичката, мерси.
Ти за лични съобщения не си ли чувал?Първоначално написано от FeelMyPain
Щом си рекъл, че сме приятели, добреПървоначално написано от FeelMyPain
1) Има лични съобщения, а твоето се води спам по правилата, защото няма общо със секса, но се тая...
2) "НаправиМеСмешен(MakeMeLaugh)" не ми прозвуча като име.
3) Няма да ти пиша повече в темичката... Сигурно си пич, а и пишеш грамотно.Не приемай всичко лично тук, защото ще трябва да се депресираш.
щото си тъп бате .. кфо толко важно има тфа .. пък и тук ли му е мястото ?
Имаше време, когато тук влизаха само хора, с които можеш да разтовариш до такава степен, че дори след цял ден бачкане пак да ти е леко.
Явно това време отдавна е отминало.
От ден на ден започвате да "живеете" онлайн все повече.
Вярно е, аз съм тъп бате, защото не съм споделил с някви дечковци, "проблеми", които дискутирате в този раздел.
И все пак се замислете, защо трябва да обърнете всичко от страната на хейта, вместо от смешната му страна?По-добре ли се чувсташ като ме наречеш "тъп"?
Аз лично предпочитам да те нарека "приятел", вместо "тъп".Пробвай и ти може да ти подейства отморяващо.
Ако си спамил из Кофата след Чистката мненията са ти намалели..
Ключ!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Темата не е за тук. Също така може да го питаш чрез Л.С. щом се отнася само за него. Наистина, ако си писал повече в "Кофата" е нормално. Имаше чистка.