.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Аз бих се зарадвала на диск с любимите и на двамата песни.Леко блудкаво,но бих се зарадвала,ако напише нещо за мен.Не е нужно да е стихотворение или нещо подобно.Просто какво мисли за мен.Това ми стига.И на морска мида бих се израдвала,ако знам,че го прави просто от желание.
    +1
    Скоро ми подариха една мида,но знаех колко е пазена докато стигне до мен,какво значи за човека,който ми я дава и какво знача аз за него ... и ме зарадва супер много(но вече е някъде на сметището ). Иначе скъпите и лъскави подаръци не ме радват толкова,колкото би ме зарадвало нещо малко,от сърце.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Жеста е най-важен. Няма значение цената. Мога и на един молив да се зарадвам, ако е от човека когото обичам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Бившия ми носеше някакво камъче на врата си,което му носело късмет и от както го познавах не го беше свалял никога,дори,когато се къпеше.На рожденният ми ден ми го подари.Това е подаръкът с най-голямо значение до днешен ден в живота ми Така че не е важен самият подарък,като материал,а значението му.
    И аз да носех някаква примка със завързан камък на врата си, щях да се опитам да се отърва от него. А ако можеш да го пробуташ за подарък още по-добре.

Дано не съм спукал балончето на реалността ти.

Супер фен
    Не ми тряят подаръци

п.п. ок, на сичко бих се зарадвала, зависи от кой е..
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си