Цитирай Първоначално написано от kobrichka
Цитирай Първоначално написано от AceXe
Цитирай Първоначално написано от kobrichka
Честно казано мразя такива лиготии да ми носи подаръци постоянно. Най-тъпото, което може да ми подари определено е вино, има вариант да счупа шишето от главата му. Цветя да обичам цветята и то много, но да ми подарява всеки ден цветя... не не няма да издържа. Съгласна съм, че подаръци се правят и без повод, но не трябва и да се прекалява.
По темата: бих се зарадвала на много неща, важен е начина по който поднася падаръка.
Нормално е да ти писне. То като е всеки ден, става рутинно и се губи тръпката от самия жест. Аз не подарявам, когато има повод. Някакси ми е тъпо да знам, че всички на този ден подаряват нещо. Обичам без повод. Рядко, но от сърце както се казва.
Да така съм съгласна, но познавам хора които си правят подаръци хайде да не е всеки ден, но през ден-два обезателно се подарява роза. Което е супер досадно поне според мен.
Това с розата е толкова изтъркано, че просто няма накъде. Понякога съм откъсвал цвете отвън, просто защото е уникално. В смисъл от магазина, да красиви са, но са правени едва ли не в инкубатор и са много и еднакви - перфектни. Докато това откъснато от поляната е някакси... Не е перфектно, и е единствено. Затова е готино.